ایا اکثر پسرادر جامعه کنونی میتونن خانمشون رو ارضا کنن هم از نظر روحی یعنی عاطفی و هم جنسی با این همه اطلاعات در مورد رابطه جنسی
تشکررررررررررررر
تشکررررررررررررر
vahideh نوشته است: <xml><o> </o>
چند تا سوال دارم :<o></o>
<o> </o>
ایا معمولا اقایون برای ابراز عشق رابطه جنسی میکنن با همسرشون چون در غیر صورت میگن ادم زده میشه یا بخاطره رهایی از فشار فزیکی<o></o>
<o> </o>
2. ایا معمولا پسرای ایرانی موفع معاشقه با همسرشون حرفهای عاشنه مثل دوست دارم و ..میزنن
3. اگر دختری که باهاش نامزد شدین از شما خواهش کنه که برای چند ماهی بهش دست نزنید ا بتونه همدیگر رو بشناسید براتون عجیبت است؟ نظرتون چیست ..چون بعضی تا محرم میشن دست میزنن
<o> </o>
<o></o>
<o>در اینده ممکن سوالتی دیگر بپرسم </o>
<o>شاید اقایون دوست ندارن از ای سوالت ولی خواهش میکنم پاسخ دهید</o>
sami28 نوشته است:vahideh نوشته است: <xml><o> </o>
چند تا سوال دارم :<o></o>
<o> </o>
ایا معمولا اقایون برای ابراز عشق رابطه جنسی میکنن با همسرشون چون در غیر صورت میگن ادم زده میشه یا بخاطره رهایی از فشار فزیکی<o></o>
<o> </o>
2. ایا معمولا پسرای ایرانی موفع معاشقه با همسرشون حرفهای عاشنه مثل دوست دارم و ..میزنن
3. اگر دختری که باهاش نامزد شدین از شما خواهش کنه که برای چند ماهی بهش دست نزنید ا بتونه همدیگر رو بشناسید براتون عجیبت است؟ نظرتون چیست ..چون بعضی تا محرم میشن دست میزنن
<o> </o>
<o></o>
<o>در اینده ممکن سوالتی دیگر بپرسم </o>
<o>شاید اقایون دوست ندارن از ای سوالت ولی خواهش میکنم پاسخ دهید</o>
1- سوال شما خیلی مفهوم نیست . بهرحال یکی از راههای ابراز عشق و علاقه رابطه جنسی هست اما همه اش نیست و هر مردی بخواد به زنی ابراز علاقه کنه لزوما باهاش همبستر نمی شه و هرکی با هرکی همبستر شد لزوما دوستش نداره
2- این یک امر سلیقه ای هست . معمولش اینه که بزنن چون به رابطه - عاطفی ، جنسی کمک شایانی می کنه . اصلا گاهی ابراز محبت زبانی معجزه می کنه . هرچند که اصلا ماجرا ابراز محبت عملیست . اما گاهی هم غرور و تربیت خاص و فرم فرهنگ قالب بر زندگی و ... باعث میشه نه توی رابطه و نه هیچوقت دیگه حرفی از ابراز علاقه نمی زنند .
3- از نظر من خیلی چیز عجیبی نیست . خیلی هم معقوله و نشون می ده دختر ، دختر باهوشیه و مواظب خودش هست . بنظر من هرقدر هم از طرف پسر غیر معقول جلوه کنه دختر خانم باید این حالت رو ادامه بده . اینجا ایرانه و داشتن رابطه اگر به ازدواج ختم نشود برای دختر دردسرهای فراوانی دارد . پس بهتره روی موضع خودش مصر باشه ضمن اینکه برخورد هم طوری نباشه که پسره دمش رو بذاره روی کولش و بره چون بهرحال جاذبه جنسی هم یکی از نقاط جالب و جذاب زندگی هست . اما سر اصل موضوع نرید بهتره . بخصوص اگر خانواده ها به محرمیت و اسم گذاشتن و بکارت و اینچزا اعتقاد دارند
خلاصه یککاری کنید نه سیخ بسوزد نه کباب
vahideh نوشته است: <xml><o> </o>
در مورد سوال 2 پس معمولا این کار ور اقایون میکنن؟ درسته بعضیا نمیکنن ولی معمولش ادمها در این دوره و زمونه چیست؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|