با سلام
لطفا توضیحاتی در مورد فیستول و نحوه درمان ان بدید ممنون میشم .در ضمن میشه با داروهای گیاهی فیستول درمان کرد؟؟
لطفا توضیحاتی در مورد فیستول و نحوه درمان ان بدید ممنون میشم .در ضمن میشه با داروهای گیاهی فیستول درمان کرد؟؟
mehdit نوشته است: با سلام
mehdit نوشته است: ممنون از توضیحات میخواستم بدونم برای این مورد رژیم غذایی خاصی داره برای جلوگیری از شدت یافتنش؟ چون وقتی به طور مثال کالباس یا سوسیس یا غذاهایی را که دارای ادویه هست می خورم باعث خروج ترشح همراه با خونریزی میشه .
sam1978 نوشته است: حدودا 2 هفته یا 1 ماه میشه که فکر کنم به این عارضه طبق نشانه هایی که در سایت شما و سایت های دیگه خوندم دچار شدم ابتدا با خارش شروع شد بعد با دیدن خون در شورت خود مشکوک شدم ولی همیشه خونریزی نداره ولی اغلب یه چیزی مثله چرک آب تراوش میکنه که خیلی هم بد بو هست الانم حیلی قرمز شده و یه شکاف کوچک هم داره می خواستم ببینم این بیماری فیستول با مصرف آنتی بیوتیک یا به خودی خود خوب میشه یا حتما باید جراحی بشه؟البته با خوندن این مطلب در مورد جراحی و احتمال قطعی حلقه اسفنکر یه کمی ترسیدم و می خواستم بدونم به چه متخصصی مراجعه کنم که در صورت جراحی خیالم راحت باشه از راهنمایی هاتون ممنون و اینکه این سایت پرمحتوا و خوب رو دارید سپاسگذارم
منتظر جوابتون هستم چون واقعا از لحاظ رونی به هم ریختم![]()
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|