خواهشمندم در موردعلت بالا بود جزئی sgot , sgpt آنزیم های کبد توضیح دهید
Saloser نوشته است:با سلام ؛<xml><o></o>من چندی پیش بعلت عارضه ضعف و خستگی به پزشک مراجعه نمودم که در نتیجه آزمایش بعمل آمده پزشک گفت: « کبد شما کمی بد کار می کند و دچار تورم شده است، جای نگرانی نیست، با مصرف نکردن دارو و تغذیه مناسب مشکل برطرف می گردد» و تشخیص دقیق بیماری را موکول کرد به بعداز یک ماه مصرف ویتامین B1
با دوز 300 با دستورهر شب 1 عدد. در ضمن در برگه آزمایش من سه فاکتور ذیل غیر طبیعی است:<o></o>S.G.P.T (Alt) = 72<o></o>Eos% = 10.6 %<o></o>MCH = 26.8 pg<o></o><o> </o>حال می خواهم بدانم آیا من به هپاتیت یا بیماری دیگری مبتلا هستم یا اینکه این نارسائی جدی است؟ <o></o>با تشکر فراوان<o></o>
sa_sa نوشته است: سلام اقای دکتر خسته نباشین
من 2 سال پیش رفتم برای چکاپ انزیم های کبدیم بالا بود.ازمایش هپاتیت هم دادم ان هم نرمال بود
حتی چند ماه پیش هم نمونه برداری هم کردن چیزی نبود البته حالا که ازمایش دادم خیلی پایین امده ولی باز هم حدود 20 تا از نرمالش بالا تر هست می خواستم بدونم نظر شما چی هست چکار کنم؟
من پدر بزرگم هم سیروز کبدی داشته برای همین خیلی نگران هستم لطفا کمکم کنید.
sa_sa نوشته است: اقای دکتر ازمایش های که گفتید ادامه بدم همون sgot وsgpt هست.
datam نوشته است: سلام .حدود 1 ماه پیش به علت تب 40 و تهوع و تیره شدن ادرار و مراجعه به دکتر و انجام
ازمایشامت کبدی مشخص شد که هپاتیت a دارم .الان با توجه به مصرف زیاد ابمیوه و استراحت کاملا بهبود پیدا کردم.ایا بازم جای نگرانی هست؟
chaste نوشته است: با سلام و خسته نباشید
می خواستم ببینم این موارد که در برگه آزمایش همسرم تیک خورده و حرف H در کنارش نوشته شده نشانه بالا بودن چیست؟S.G.O.T (AST ............ 25S.G.P.T (ALT............50 HSerum protein EPBeta.............15.5 H
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|