شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

دیر انزالی در مردان

1. سلام :
    من 28 سالمه و امروز متوجه شدم یعنی دکتر بهم گفت واریکوسل خفیف دارم  یه سوال برام پیش اومده که ایا واریکوسل ممکنه باعث دیر انزالی بشه اخه من تو رابطه هام اینو متوجه شدم که خیلی دیر انزال میشم که گه گاه به نیم ساعت هم میرسه واگه نداره ایا این مورد من طبیعیه یا اینم علامت یه مریضیه دیگس. با تشکر سعید 28

2. saeedcheraghi نوشته است: سلام :
    من 28 سالمه و امروز متوجه شدم یعنی دکتر بهم گفت واریکوسل خفیف دارم  یه سوال برام پیش اومده که ایا واریکوسل ممکنه باعث دیر انزالی بشه اخه من تو رابطه هام اینو متوجه شدم که خیلی دیر انزال میشم که گه گاه به نیم ساعت هم میرسه واگه نداره ایا این مورد من طبیعیه یا اینم علامت یه مریضیه دیگس. با تشکر سعید 28

سلام

بعید می دونم واریکوسل خفیف ربطی به دیرانزالی داشته باشه
    مشکلی در میل جنسی که ندارید ؟ فرضا کاهش میل جنسی ؟
    دیرانزالی البته گاها دردسر سازه . برخی اوقات براثر استفاده از داروهای ایجاد میشه
    البته حداکثر نیم ساعت خیلی هم دیرانزالی نیست چون بطور نرمال شما 15 الی 20 دقیقه رو اگر داشته باشید خیلی تایم خوبی دارید
    و فکر می کنم شما هم حدودا در این تایم هستید یکم بیشتر

بنظر من اگر داروی خاصی مصرف نمی کنید
    اگر اختلال نعوظ ندارید
    اگر اضافه وزن ندارید
    اگر الکلی جات مصرف نمی کنید
    و ...
    با کمی تمرکز و تحریک بیشتر و کنترل استرس روزانه احتمالا مشکلتون حل می شه اما اگر بدجوری دردسرساز شده می تونید با یک اورولوژیست مشورت کنید و بررسی های بیشتر رو انجام بدید

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 3 کاربر ديگر
  3. نه خوشبختانه مشکل جنسی ندارم ومیل جنسیم هم کم نشده واز دارو یا الکل هم استفاده نمیکنم فقط میخواستم بدانم دیر انزالی من طبیعی است یا نه چون در اطرافیانم همچین موردی تا به حال نشنیدم که در حالت طبیعی انزال 30 دقیقه طول بکشد  . باز هم ممنونم از راهنماییتون

4. saeedcheraghi نوشته است: نه خوشبختانه مشکل جنسی ندارم ومیل جنسیم هم کم نشده واز دارو یا الکل هم استفاده نمیکنم فقط میخواستم بدانم دیر انزالی من طبیعی است یا نه چون در اطرافیانم همچین موردی تا به حال نشنیدم که در حالت طبیعی انزال 30 دقیقه طول بکشد  . باز هم ممنونم از راهنماییتون

خب یکبار دیگه مرور می کنیم

شما
    نه الکل مصرف می کنی
    نه ماده مخدر
    نه قرصهای اکستازی و امثالهم
    نه مشکل نعوظ داری
    نه میل جنسیت کم شده
    نه از شریک جنسیت ناراضی هستی
    نه اضطراب و استرس داری

اگر جواب همه اینها نه هست
    اونوقت دیرانزالی در حد 30 دقیقه بیماری محسوب نمیشه
    می تونی با تمرکز زمان رو کمی کمتر هم بکنی