شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

مشکل جنسی مردان

1. با سلام من جوانی 20 ساله و مجرد هستم و مشکل جنسی دارم دچار زود انزالی هستم و آلت تناسلی من کوچک شده که در حالت عادی به 3یا4 سانت میرسد و در حالت دیگر به 11 سانت میرسد بیضه هایم کوچک شده و طرف راست بدنم سریع خسته میشود و بلند کردن اجسام سنگین برایم مشکل است چون کمرم درد میگیرد من به خاطر دیدن یک صحنه ی بد در سن 9 سالگی خود را ارضا میکردم و تا الان زمانی که یک صحنه ی جنسی میبینم سریع مایع منی به صورت قطره از من خارج میگردد و دور چشمانم گود شده از شما می خواهم تا مرا راهنمایی کنید تا کمرم دوباره قوی گردد و آلت تناسلی من بزرگ گردد  چون واقعا زمانی که جایی می نشینم آلت من خیلی کوچک میگردد و من را عذاب میدهد           با تشکر

2. mmmmmaaaaa نوشته است: با سلام من جوانی 20 ساله و مجرد هستم و مشکل جنسی دارم دچار زود انزالی هستم و آلت تناسلی من کوچک شده که در حالت عادی به 3یا4 سانت میرسد و در حالت دیگر به 11 سانت میرسد بیضه هایم کوچک شده و طرف راست بدنم سریع خسته میشود و بلند کردن اجسام سنگین برایم مشکل است چون کمرم درد میگیرد من به خاطر دیدن یک صحنه ی بد در سن 9 سالگی خود را ارضا میکردم و تا الان زمانی که یک صحنه ی جنسی میبینم سریع مایع منی به صورت قطره از من خارج میگردد و دور چشمانم گود شده از شما می خواهم تا مرا راهنمایی کنید تا کمرم دوباره قوی گردد و آلت تناسلی من بزرگ گردد  چون واقعا زمانی که جایی می نشینم آلت من خیلی کوچک میگردد و من را عذاب میدهد           با تشکر

سلام دوست من
    شما چند موضوع مختلف رو مطرح کردی

1- اینکه طرف راست بدنتون زود خسته می شود و موقع بلند کردن اجسام سنگین کمرتون درد می گیره و زود خسته می شوید ربطی به خود ارضاییتون ندارد و اگر مشکل جدی در ستون فقرات نداشته باشید تا تقویت عضلات پشت پا و کمر احتمالا مشکلتون رفع خواهد شد . می تونید از مربی باشگاه بدنسازی کمک بگیرید و درصورتی که این جریان ادامه داشت توصیه می کنم به متخصص ارتوپد مراجعه کنید

2- خودارضایی باعث کوچک تر شدن آلت و بیضه نمی شود . اگر بیضه ها - بخصوص - جدیدا کوچک شده بهتره به متخصص اورولوژیست مراجعه کنید . بهتره که چه عرض کنم باید مراجعه کنید ولی اگر تصور شماست که کوچک شده این یک داستان دیگه س .
    یادمه بچه که بودیم می گفتند هرکی خودارضایی کنه کف دستش مو در میاره ما هم سریع کف دستمون رو نگاه می کردیم و باعث خنده می شدیم خلاصه انقدر برای این خودارضاییه مادرمرده عوارض تراشیده اند که ما ناخودآگاه ایمان می آوریم بیضه مان کوچک شده . آلتمان کج شده . ابروهامون تا به تا شده و الی آخر ...

3- آلت 11 سانتی متری درسته بزرگ نیست اما خیلی هم کوچک نیست . آب پاکی رو هم بریزم روی دستت هیچ راهی وجود نداره آلتت بزرگ بشه جز جراحی که شامل حال شما نمیشه . این قرصها و کرمها و ... که در ماهواره تبلیغ می شوند حتی یک میلیمتر هم نمی توانند به طول آلت مبارکت اضافه کنند . اگر مصری صدو بیست - سی هزار تومن بابت این داستانها بدی توصیه می کنم این پول رو به یک خانواده بی بضاعت کمک کنی و ازشون بخوای دعا کنند آلتت بزرگتر بشه . باور کن اینجوری احتمال بزرگتر شدنش بیشتر از مصرف اون قرصها و کرمهاست

4- اما می تونی کاری کنی که آلتت بزرگتر بنظر برسه . 1- اگر مشکل نعوظ داری رفعش کنی 2- با آب کردن چربی های اضافه ات به بزرگتر دیده شدن آلتت کم می کنی

5- گودی دور چشم رو هم با مصرف روزانه 8 لیوان آب . سبزی و میوه . پرهیز از استمنای افراطی .استراحت کافی بخصوص خواب منظم شبانه . دوری از استرس و پماد دور چشم تا حد بسیار خوبی برطرف می کنی

6- خودارضاییت رو کم و کمتر کن . هرچیزی بصورت افراطیش مضر هست . سعی کن فواصلش رو بیشتر کنی و به حداقل برسونیش اما در وهله اول قطع نکردی هم نکردی ...

7- زودانزالیت بنظر من خیلی دیگه زودانزالیه و بهتره با مراجعه به متخصص اورولوژیست ضمن معاینه بیضه این زودانزالی رو هم درمان کنید چون آلتت اگر بجای 11 سانت 111 سانت هم باشه ولی ظرف 2 ثانیه ارضا بشی دوریال نمی ارزه و برات دردسر میشه . انتظار نداشته باش توی اینترنت کسی بتونه درمانت کنه
    بدون خجالت حتما و حتما در مورد بیضه ات ( البته اگر واقعا کوچک شده ) و زود انزالیت که خیلی شدیده به دکتر مراجعه کن .

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  3. سلام
    دوست گرامی در هر بار خود ارضایی  انرژی زیادی از دست میره  به همین خاطر باید سعی کنی کمتر به این کار بپردازی وهم بعد از این کار باید این  انرژی از دست رفته رو با تغذیه خوب واستراحت کافی جبران کنی وگر نه دچار ضعف عمومی میشی ودر مورد کوچک شدن بیضه هاتون باید بگم اگر اطمینان داری که  واقعا کوچک شده ممکنه در اثر بیماری باشه که به اون اتروفی بیضه میگن که معمولا در بیماری واریکوسل شایعه دچار شده باشی که اینا در حد حدسه ولی برای حصول اطمینان باید به یک اورولژیست مراجعه کنی .ولی اینو مطمئن هستم که در مورد کوچک شدن التتون  دچار اشتباه شدین چون عملا این امر  امکان نداره وفقط این در احساس شما ست

4. اگر می شود یک دکتر خوب معرفی کنید .من بابت تقویت کمرم از داروخانه قرص سیلد نافیل ارکتو و آفرودیت گرفتم که هیچ اثری نداشت البته این قرصها را خودشان دادن در مورد الت تناسلیم در حالت عادی خیلی کوچکه  اونو چیکارش کنم .در حالت عادی باید چند سانت باشه .خود ارضایی را من از دوران کودکی تا الان خیلی انجام داده ام آیا ربطی داره

5. دوست من این قرصهایی که گفتی برای تقویت نعوظ هست و نه کمر
    واگر اینها رو خوردی و همچنین مشکل تداوم و حفظ نعوظ داری بهتره سریعا بری دکتر

تاکید دارم اگر احساس می کنی بیضه هات در حال تحلیل رفته باید بری دکتر

و اما ملاک برای اندازه آلت زمان نعوظ هست چون آلتها حالت مختلف دارند
    بعضی ها فرضا در حال عادی 7-8 سانت هستند و در حال نعوظ به 12-13 می رسند
    بعضی ها مثل شما 3-4 سانت هستند به 11 سانت می رسند
    می بینی که رشد آلت شما بیشتره . اینکه در حال شل خیلی کوچیکه برات مهم نباشه

و در مورد ضعف کمرت توصیه می کنم با استراحت و تقویت و ورزش به خودت کمک کنی
    خود ارضایی ربطی به کوچکی آلت ندارد

6. چه دکتری برم .که جواب بگیرم. کجا داره

7. گودی دور چشمم چه طوری خوب میشه

8. mmmmmaaaaa نوشته است: چه دکتری برم .که جواب بگیرم. کجا داره

برای زودانزالیت و بیضه  هات باید بری دکتر اورولوژیست ( کلیه مجاری ادراری )
    برای کمرت هنوزم فکر می کنم با استراحت و کم کردن خودارضایی و تقویت مشکلت حل میشه
    برای دور چشم هم  شماره 5 رو در نوشته ای اولم بخون . چیزی بیشتر از اون ندارم بهت بگم

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید