ضمن تایید هر 4 موردی که خانم bluesea فرمودند دو تا نکته هم من می گم
1- کنار شماره 4 ی که فرمودند 5 تا ستاره بذارید یعنی دوری از استرس خیلی خیلی مهم هست و در جامعه ما علت بسیاری از ریزش موها اضطراب و استرس هست . ضمنا نگرانی از طاش شدن خودش غوزبالاغوز است . زیاد بهش فکر نکنید
2- ریزش مو ارثی که مشخصه اما ریزش مو گاهی هم هورمونی و ژنتیک هست و لزومی نداره در خانواده شما حتما فرد طاسی وجو داشته باشه . پس توصیه می کنم اگر احساس می کنید ریزش مو دارید و متوقف هم نمی شود حتما به یک متخصص رجوع کنید تا درهمین مراحل اولیه جلوش رو بگیرند . در ریزش مو چه ارثی باشد و چه ژنتیک هرچه زودتر اقدام به درمان کنید سریعتر و بهتر به درمان پاسخ خواهید گفت
درمان عبارت است از
1- شناخت علت ریزش مو ( هورمنی ارثی و یا ژنتیکی - بدلیل استرس - استفاده از برخی داروها - مشکلات تیروئید و ... )
2- درمان برحسب علت ریزش مو و جنسیت بیمار که می تواند شامل
درمانهای خوراکی ( پروپشیا -
اسپیرونولاکتون - مکمل های حاوی روی )
درمانهای موضعی ( ماینوکسیدیل تنها داروی موضعی مورد تایید جامعه پزشکی هست و البته بسیاری از مکمل های موضعی دیگر مثل سریتا . آلپسین . سینره . لوسیون رزماری و ... ) و
در نهایت مزوتراپی و جراحی پیوند مو باشد .
اینایی که گفتم صرفا جهت اطلاع رسانی بود و بنظر من شما خودسرانه دارو مصرف نکن . همون توصیه های خانم bluesea خیلی خوبه ولی اگر احساس کردی داستان ادامه داره حتما برو پیش متخصص پوست و مو