سلام آقاي دكتر دوست من اصرار داره من از شما حتما اين سوال رو بپرسم البته توي جستجو نمونه رو پيدا كردم ولي راضي نمي شه مي خوات بدونه دو نفر با گروه خوني+o مي تونن با هم ازدواج كنن يا نه تو رو خدا بهش جواب بدين
sahar766 نوشته است: سلام آقاي دكتر دوست من اصرار داره من از شما حتما اين سوال رو بپرسم البته توي جستجو نمونه رو پيدا كردم ولي راضي نمي شه مي خوات بدونه دو نفر با گروه خوني+o مي تونن با هم ازدواج كنن يا نه تو رو خدا بهش جواب بدين
ar1980 نوشته است: سلام میخواستم بپرسم ایا برای ازدواج دو نفر با گروه های خونی +AB و +O مشکلی هست یا خیر ممنون.
nbt4u نوشته است: سلام ببخشيد ميشه حواهشا كسي به من بگه ازدواج A+ با O+ مشكلي داره يا نه؟ مسئله خيلي مهمي در پيشه!!!
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|