من و همسرم حدودا 2 سال هست که ازدواج کردیم همدیگر رو هم خیلی دوست داریم به خاطر شغل همسرم 2 هفته از هم دوریم در طی دو هفته ای که با هم هستیم 5 یا 6بار با هم رابطه زناشویی داریم البته من تمایل بیشتری همیشه از خودم نشون می دم ولی شوهرم فقط در یکی دو روز اول میل زیادی به ایجاد این رابطه داره و نقش فاعل و ایفا می کنه و بعد از اون به شرایط نرمالی می رسه و اگه معاشعه های من نباشه دسته کم برای 5 یا 6 روزی میلی از خودش نشون نمیده البته بدلیل اینکه من چند بار به خاطره این موضوع و مقاومت شوهرم ازاشون ناراحت شودم و در این خصوص مفصلا با هم صحبت کردیم حالا وقتی میل من و زیاد میبینند مقاومت کمتری نشون می دن ولی من از این که اکثر مواقعه باید نقش فاعل و داشته باشم حس خوبی ندارم البته در طول شبانه روز زیاد همدیگر و می بوسیم و در آغوش می گیریم ولی همیشه شوهرم میگه که رابطه جنسی زیاد،خوب نیست و به خاطره همین از انجامش سر باز می زنه حالا می خواستم بدونم من چطوری می تونم این وضع و تغییر بدم چون این موضوع من و آزار می ده. آیا میل جنسی شوهر کم هست یا چیز دیگه ای هست که من ازش بی خبرم (البته پای هیچ زن دیه ای در میون نیستا)این و هم بگم که در اکثر مواقع شوهرم از رابطه زناشوییمون ابراز رضایت می کنه و میگن که هیچ وقت براشون تکراری نیست