شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

راه بازگشتی هست یا نه؟

1. سلام,خسته نباشین
    اولش بگم عضو شدنم به خاطر این بود که یه موضوعی کاملا برام روشن بشه.حالا سوالم:
    19 سالمه,حدود 5-6 ساله که خود ارضایی میکنم که البته خیلی سعی کردم ترکش کنم که ...
    اما حالا که یک سری تغییراتمو میبینم یه جورایی خیلی میترسم,حالا این تغییرات چیه؟
    -شل شدن کیسه بیضه هام.
    -کوچک شدن بیضه هام.
    -عدم حفظ نعوض
    -پژمرده شدن آلتم
    -کم شدن مقدار و جهش منی
    البته شاید من اینجوری فکر میکنم.
    حالا میخوام بدونم راهی برای جبران مافات هست؟
    میشه کاری کرد که به همون حالت اول برگردم.(به خصوص موارد 3 و 4)
    تازه شنیدم بعدا مشکلات دیگه ای مثل ناتوانی جنسی,انزال زودرس و... هم اضافه میشه.
    این دفعه دیگه واقعا میخوام ترک کنم چون واقعا نگرانم(با تمام وجودم میگم)
    خواهش میکنم کمکم کنید چون اینقدر بهش فکر کردم که دارم دیوونه میشم.

تشکر شده توسط : 3 کاربر
  2. Help_me نوشته است: سلام,خسته نباشین
    19 سالمه,حدود 5-6 ساله که خود ارضایی میکنم که البته خیلی سعی کردم ترکش کنم که ...
    -شل شدن کیسه بیضه هام.
    -کوچک شدن بیضه هام.
    -عدم حفظ نعوض
    -پژمرده شدن آلتم
    -کم شدن مقدار و جهش منی

دوست عزیزم اصلا نگران نباش خود ارضایی اصلا عوارضی نداره شما اگر در این سایت جستجو می کردید حتما پاسختون را میافتید این علائمی که گفتید احتمالا به علت حساسیت شما در نظرتون میاد البته چون شما الان در سن رشد هستید و باید تغذیتون خوب باشه و این کار انرژی زیادی میگیره حتما بابت اون این احساس را کردید.
    بعدا هم مشکلاتی نداره
    چون خودارضایی یعنی یکی از روش های ارضا شدن که بدون استفاده از شریک جنسی صورت میگیره پس نوعی ارضا هست در این صورت آیا درست هست که ما بگیم ارضا شدن ناتوانی جنسی میاره.
    حتی خیلی از افراد متاهل هم این کار را میکنند اما شما نکن خوب/
    پس بدون کارت ضرر جسمی نداره با ورزش و تغذیه پر انرژی، خودتو تقویت کن.
    اراده کن ترکش کن راههای ترک رادر همین سایت  جستجو کن
    خود ارضایی بیشتر به علت عذاب وجودان تبعات روحی داره.
    نترس مشکلی پیش نمیاد امیدوارم خیالت راحت شده باشه و بری دنبال ترکش دیوونه نشو چیز مهمی نیست

3. Help_me نوشته است: سلام,خسته نباشین
    -شل شدن کیسه بیضه هام.
    -کوچک شدن بیضه هام.
    -عدم حفظ نعوض
    -پژمرده شدن آلتم
    -کم شدن مقدار و جهش منی

سلام
    دوست عزیز همونطور که bluesea گرامی گفتند خودارضایی عوارض خاصی ندارد و اگر شما دچار عوارضی که فرمودید شدید علت دیگری دارد
    اگر - اگر - واقعا بیضه هاتون کوچک شده و این تنها تصور خودتون نیست اکیدا توصیه می کنم به متخصص اورولوژیست رجوع کنید چون تحلیل رفتن بیضه ها بخصوص اگر با کاهش میل جنسی همراه باشه اصلا نشونه خوبی نیست . البته تصور من اینه که این بیشتر یک برداشت ذهنی شخص شماست که کوچک شده اند اما اگر واقعا تحلیل رفته اند حتما به توصیه ام عمل کن .
    در مورد عدم حفظ نعوظ هم که می تونه دلایل جسمی و روحی داشته باشه از  اورولوژیست کمک بگیر
    حفظ نعوظ هم از مواردی هست که باید قطعا درمان بشه . میشه
    اگر استرس و نگرانی داری اگر احیانا از اندازه آلتت راضی نیستی باید این فکر ها رو کنار بذاری اونوقت از لحاظ هورمونی و میل جنسی بررسی می شی و تحت نظر دکتر با یکسری داروی نسبتا ساده مشکلت حل می شه
    سرچ کنید " تمرینات کیگل " تمرینات کیگل کمک خوبی برای حفظ نعوظ و جهش منی به شما می کنه

در مورد کم شدن و عدم جهش منی طبیعیه وقتی انزال به کرات صورت هم حجم منی هم جهشش کم و کمتر می شود اما بعد از مدتی که انزال نداشته باشید درست می شود .

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید