1-شما فرموديد استمنا در حد اعتدال مشکلي ندارد.اما من در يک سايت پزشکي ديگر خواندم که چون در فرايند استمنا 5 حس انسان استفاده نميشود مغز تمتا فشار را تحمل می کند و دستور انزال سريع را صادر می کند و فرد دچار زود انزالي می شود .بعلاوه اشاره کرده بود که بالای 90 درصد کسانیی که جزو بيماران رواني هستند استمنا کرده اند و به همين علت اسلام مي گويد استمنا نکنيد و آن را جزو گناهان کبيره مي داند .با اين وجود نظر شما چيست؟
2- حدود 6 ماه است که وقتی غذا مي خورم گويي شکمم کاملا باد مي کند.مانند اين است که بسيار غذا خوردهای و زياده روی کرده باشي در حالي که چنين نيست.جديدا مقدار بسيار ناچيز و غير محسوس بوی تعفن نيز به مشامم مي رسدمانند اينکه جايي از معده روده و مانند آن - به طورعاميانه – در حال پوسيدن است .علت چيست آيا نفخ است يا مشکل گوارشي دارم؟
2- حدود 6 ماه است که وقتی غذا مي خورم گويي شکمم کاملا باد مي کند.مانند اين است که بسيار غذا خوردهای و زياده روی کرده باشي در حالي که چنين نيست.جديدا مقدار بسيار ناچيز و غير محسوس بوی تعفن نيز به مشامم مي رسدمانند اينکه جايي از معده روده و مانند آن - به طورعاميانه – در حال پوسيدن است .علت چيست آيا نفخ است يا مشکل گوارشي دارم؟