شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

آنزال زودرس در سن 17 سالگی

1. با سلام
    من نوجوانی 17 ساله هستم و بنا به دلایلی به اشتباه به استمنا روی اوردم ( در 15 سالگی ) . به کمک شما بزرگواران نیاز دارم چون شرایط طوری نیست که بتونم با پدر یا مادرم مشورت کنم و همچنین به علت سن کم خجالت می کشم به دکتر مراجعه کنم.
    این مشکل به شدت من را عذاب می دهد.
    مشکل من اینه که من در اثر استمنا زیاد از حد دچار انزال خیلی زودرس شده ام تا حدی که در اثر تحریک 15 ثانیه ای انزال انجام می شود.    من تصمیم خودم و گرفتم برای ترک استمنا و درمان انزال   خواهشا به من کمک کنید. چند سوال داشتم.

1.اگر من تا مدتی نسبتا طولانی مثلا 1 سال  از هر گونه تحریکی به دور باشم مشکل حل می شود و به حالت معمول باز می گردم؟

2. روش هایی که من در این سن می توانم برای بهبود یا درمان انزال زودرسم بکار ببرم را معرفی کنید چون من در هر سایتی گشتم بیشتر با دارو و تمرین با پارتنر و استفاده از کاندوم بود که این روش ها برای من امکان پذیر نیست .

لطفا منو مورد سرزنش قرار ندهید من خودم به اندازه ی یه دنیا پشیمونم. و الانم خجالت می کشم از این مسئله که مطرح کردم . ولی باید دلو زد به دریا ..... شاید راهکاری باشد .

منتظر راهنمایی هایتان هستم

2. Saman70 نوشته است: با سلام
    من نوجوانی 17 ساله هستم و بنا به دلایلی به اشتباه به استمنا روی اوردم ( در 15 سالگی ) . به کمک شما بزرگواران نیاز دارم چون شرایط طوری نیست که بتونم با پدر یا مادرم مشورت کنم و همچنین به علت سن کم خجالت می کشم به دکتر مراجعه کنم.
    مشکل من اینه که من در اثر استمنا زیاد از حد دچار انزال خیلی زودرس شده ام تا حدی که در اثر تحریک 15 ثانیه ای انزال انجام می شود.    من تصمیم خودم و گرفتم برای ترک استمنا و درمان انزال   خواهشا به من کمک کنید. چند سوال داشتم.

1.اگر من تا مدتی نسبتا طولانی مثلا 1 سال  از هر گونه تحریکی به دور باشم مشکل حل می شود و به حالت معمول باز می گردم؟

2. روش هایی که من در این سن می توانم برای بهبود یا درمان انزال زودرسم بکار ببرم را معرفی کنید چون من در هر سایتی گشتم بیشتر با دارو و تمرین با پارتنر و استفاده از کاندوم بود که این روش ها برای من امکان پذیر نیست .

لطفا منو مورد سرزنش قرار ندهید من خودم به اندازه ی یه دنیا پشیمونم. و الانم خجالت می کشم از این مسئله که مطرح کردم . ولی باید دلو زد به دریا ..... شاید راهکاری باشد .

سلام
    دوست عزیز لطفا برای خودت وقت بگذار و عبارت " انزال زودرس " یا " زودانزالی " رو در نوار جستجوی گوگل ( بالای همین صفحه ) سرچ کن تا تمام پاسخهای مربوط به این جریان رو بخونی و مطالعه کنی
    زودانزالی ارتباط خاصی به خودارضایی ندارد که هیچ تازه برعکس برخی از پزشکان نوعی خودارضایی رو جهت درمان زودانزالی و کنترل انزال پیشنهاد می کنند که جاش اینجا نیست
    در مورد شما که 17 سالتونه و در اوج هیجان جنسی هستید مطلب عجیبی نیست اگر زود به انزال برسید و فکر می کنم با بالاتر رفتن سنتون کنترلتون روی شهوت و انزالتون بیشتر میشه در نهایت هیچ روشی برای زودانزالیتون پیشنهاد نمی کنم جز اینکه اگر آزارتون می ده به متخصص اورولوژیست مراجعه کنید و کمک بگیرید
    این موضوع نه شرم آوره نه باعث خجالته . روزانه ده ها نفر با مشکل شما از طبقات مختلف جامعه با تحصیلات متفاوت به متخصصین مراجعه می کنند اما بازهم باید تکرار کنم به احتمال قریب به یقین با بالاتر رفتن سن و کنترل هیجانات جنسی اوضاعتون بهتر میشه

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. Saman70 نوشته است: با سلام

دوست عزیز شما برای اینکه بخواهید به خودتون کمک کنید حتما با جستجو در باب خود ارضایی و زود انزالی در همین سایت به جوابتون می رسید.
    اما بدونید اگر نگم همه اما بیشتر افراد خودارضایی رو به علت شروع سن بلوغشون تجربه کردند خودتون را نه برای این موضوع که هرگز در زندگی سرزنش نکنید از اشتباهات تجربه و عبرت بگیرید.
    هیچ کس حق نداره شما رو سرزنش کنه این اتفاق نرماله
    اما خودارضایی این عوارضی که گفتی نداره.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید