شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

شکستگی آلت

1. سلام من در بچگي و نميدونم به چه دليلي آلتم کج شده و فکر کنم شکسته باشه و نزديک به 30 درجه به سمت راست منحرف شده هنگام نعوذ هم به سمت بالا ميره در ضمن بعضي مواقع آلتم بي دليل نعوذ پيدا ميکنه (معمولا صبح که از خواب بيدار ميشم) حالا چه کار کنم که آلتم به حالت اولش برگرده در ضمن من 20 سالمه و خجالت مي کشم اين موضوع را به پدر يا مادرم بگم ممنون
    (چون امکان نوشتن متن در تایپیک مربوطه نبود مجبور شدم تایپیک جدید بزنم)

2. negah20 نوشته است: سلام من در بچگي و نميدونم به چه دليلي آلتم کج شده و فکر کنم شکسته باشه و نزديک به 30 درجه به سمت راست منحرف شده هنگام نعوذ هم به سمت بالا ميره در ضمن بعضي مواقع آلتم بي دليل نعوذ پيدا ميکنه (معمولا صبح که از خواب بيدار ميشم) حالا چه کار کنم که آلتم به حالت اولش برگرده در ضمن من 20 سالمه و خجالت مي کشم اين موضوع را به پدر يا مادرم بگم ممنون
    (چون امکان نوشتن متن در تایپیک مربوطه نبود مجبور شدم تایپیک جدید بزنم)

سلام
    ابتدا باید عرض کنم نعوظ صبحگاهی یکی از نشانه های سلامت جنسی هست و هیچ ربطی به شکستگی آلت ندارد . کلا نعوظ بقول شما بی دلیل نشونه میل جنسی بالا و نهایتا سلامت جنسی شماست
    در ادامه باید بدانید که صرف انحراف آلت به سمتی خاص دال بر شکستگی آلت نیست و خیلی از افراد آلتشون در حالت نعوظ به یکی از جهات متمایل می شود . شکستگی آلت داستان دیگری دارد ...
    بنظر من آلت شما صرفا دچار انحراف هست که باید توسط اورولوژیست معاینه بشود . معمولا اگر مشکلی جهت نزدیکی و خروج منی وجود نداشته باشد هیچ درمانی هم برایش در نظر نمی گیرند اما در موارد خاص با تشخیص متخصص اورولوژی جراحی های ترمیمی روی آلت انجام می شود .
    اگر خیلی روی این قضیه وسواس دارید به متخصص مراجعه کنید در غیر اینصورت بدونید که انحراف آلت اگر مانع نزدیکی نشود بیماری محسوب نمی شود و درمان خاصی هم ندارد

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید