باسلام من 37ساله هستم و 5سال پيش ازدواج كردم .حدود 9 سال پيش بيمار شدم به بعد از حدودا 2ماه طول كشيد كه پزشكان بيماري مرا كه درماتو ميوزيت بود ، تشخيص دادند و به قولي ، ديگر رو به موت بودم و با همان داروهائي كه شما در اين رابطه توضيح داديد درمان راشروع كردند و حدودا بعد از 4 سال تقريبا دارو ها بتدريج كم ونهايتا قطع شد كه بعد از چند ماه دو باره حالم بد شد كه پزشكان متوجه شدند كه به بيماري مياستني گراو مبتلا شدم و دو باره با كرتن و مستينون مداوا شروع شد و الان 6 ماه است كه ديگر دارو مصرف نميكنم ولي مدتي است كه علاوه بر احساس ضعفي كه در عضلات تحتاني و مخصوصا دستها دارم ،4انگشت دست راستم بتدريج از قدرتشان كم شده و در حال حاضر با دست راست (به غير از انگشت شصت ) تقريبا قادر به برداشتن اجسام نسبتا سنگين نمي باشم در ضمن در ناحيه كشاله سمت چپم مخصوصا زماني كه تحرك كمتري دارد مثلا از خواب بيدار مي شوم يا در ماشين به صورت پا جم هستم و بعد از آن حركت مي كنم درد شديدي رااحساس مي كنم .
سوالات زيادي دارم لطفا پاسخ دهيد
1- آيا آماري از مبتلايان به بيماري به طور همزمان و همچنين بيماري درماتوميوزيت در ايران و جهان وجود دارد
2- شنيده بودم كه داروي جايگزين پردنيزولون وجود دارد آيا صحت دارد
3- آيا طول درماني براي اين بيماري ها وجود دارد و اگر دار چند سال است
4- اين احساس ضعفي كه درحال حاضر وجود دارد آيا به علت عود بيماري است و به نظر شما كدام بيماري
5- آيا مي بايست براي انگشتان دستم كه تقريبا از كار افتاده است نگران باشم وآيا احتمال دارد كه مربوط به بيماري ديگري باشد
6- با مصرف كرتن دچار چاقي در قسمت شكم وسينه و زير بغل شدم بعد از تغيير در ميزان مصرف سبب ترك هاي دربدنم و شل شدگي عضلات زير شكمم گرديد اولا باتوجه به اينكه وزنم حدود 72كيلومي باشد و نسبت به قدم كه 170مي باشد و هنوز داراي اضافه وزن هستم و از طرفي نمي توانم ورزش كنم آيا استفاده از قرص هاي لاغري و يا كمر بندهاي لاغري را توصيه مي نمائيد ثانيا با كرم هاي موجود مي توان ترك هاي به وجود آمده را از بين برد
7- آيا ضعف انگشتان دست و درد كشاله پا مي تواند ناشي از گرفتگي عضلات باشد و اگر اينچنين است مي توان از آمپولهاي رفع گرفتگي عضلات استفاده كرد
سوالات زيادي دارم لطفا پاسخ دهيد
1- آيا آماري از مبتلايان به بيماري به طور همزمان و همچنين بيماري درماتوميوزيت در ايران و جهان وجود دارد
2- شنيده بودم كه داروي جايگزين پردنيزولون وجود دارد آيا صحت دارد
3- آيا طول درماني براي اين بيماري ها وجود دارد و اگر دار چند سال است
4- اين احساس ضعفي كه درحال حاضر وجود دارد آيا به علت عود بيماري است و به نظر شما كدام بيماري
5- آيا مي بايست براي انگشتان دستم كه تقريبا از كار افتاده است نگران باشم وآيا احتمال دارد كه مربوط به بيماري ديگري باشد
6- با مصرف كرتن دچار چاقي در قسمت شكم وسينه و زير بغل شدم بعد از تغيير در ميزان مصرف سبب ترك هاي دربدنم و شل شدگي عضلات زير شكمم گرديد اولا باتوجه به اينكه وزنم حدود 72كيلومي باشد و نسبت به قدم كه 170مي باشد و هنوز داراي اضافه وزن هستم و از طرفي نمي توانم ورزش كنم آيا استفاده از قرص هاي لاغري و يا كمر بندهاي لاغري را توصيه مي نمائيد ثانيا با كرم هاي موجود مي توان ترك هاي به وجود آمده را از بين برد
7- آيا ضعف انگشتان دست و درد كشاله پا مي تواند ناشي از گرفتگي عضلات باشد و اگر اينچنين است مي توان از آمپولهاي رفع گرفتگي عضلات استفاده كرد