شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

سرطان سینه در آقایان

1. با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    بالاخره پس از روزها تلاش و پیگیری توانستم یک تاپیک  ارسال کنم.
    من حدود یک ماه پیش احساس کردم تودهای در سینه راستم وجود دارد که درد زیادی دارد، زیاد به این توده اهمیت ندادم گفتم شاید در اثر ضربه باشه.اما پس از مدتی دیدم این توده بزرگتر داره میشه هر چی سعی کردم که از شما دوستان کمک بگیرم اما سایت به علت محدودیت هیچ گونه اجازه ارسال تاپیک رو به من نداد که من اعتراض زیادی دارم نسبت به این موضوع ما از جمله کاربرانی هستیم که حدود 2ساله عضو این سایت هستیم و باید یک سری مزیت هایی هم واسه ما بذارن.؟؟؟؟؟؟؟
    هر سری که داخل انجمن سری میزدم میدیدم دوستان کاربر جدید بدون جستجویی سوال تکراری ارسال میکردن و مسئولین سایت هیچ گونه برخوردی نمیکنند به عنوان مثا پرده بکارت و خود ارضایی که بارها توی این سایت مفصل توضیح داده شده و من که نیاز داشتم به راهنمایی اجازه ارسال نداشتم و با محدودیت مواجه میشدم.
    بگذریم داشتم میگفتم:
    به دکتر جراح مراجعه کردم و گفت هر چه سریع تر باید بستری بشی و عمل بشی گفت غدد های لنفاوی زیر بغلت متورم شده و سه تا غده توی سینه راستت در حال رشد هستند.حتی وقت عمل رو گذاشت واسه فردای آن روز.آزمایش خونی برام نوشت که انجام دادم توی این آزمایش گزینه ای وجود داشت به نامrdw که حالت استانداردش بین 13 تا 15 بود که مال من 10 بود که علامت ستاره کنارش زده بودن این rdw مخفف چیست؟؟؟خیلی نگرانم کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
    عمل کردم توده ای سفید رنگ به اندازه یک گردو بیرون کشیدن که جهت پاتولوژی به آزمایشگاه بردن
    خیلی نگرانم لطفا شما منو راهنمایی کنید آیا احتمال وجود سرطان هست؟؟؟؟شاید این اصطلاح رو درست به یاد نداشته باشم rdw شما دوستان اگه مشابه این در آزمایش خون وجود دارد منو راهنمایی کنید.
    با تشکر از شما

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  2. maepc نوشته است: با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    بالاخره پس از روزها تلاش و پیگیری توانستم یک تاپیک  ارسال کنم.
    من حدود یک ماه پیش احساس کردم تودهای در سینه راستم وجود دارد که درد زیادی دارد، زیاد به این توده اهمیت ندادم گفتم شاید در اثر ضربه باشه.اما پس از مدتی دیدم این توده بزرگتر داره میشه هر چی سعی کردم که از شما دوستان کمک بگیرم اما سایت به علت محدودیت هیچ گونه اجازه ارسال تاپیک رو به من نداد که من اعتراض زیادی دارم نسبت به این موضوع ما از جمله کاربرانی هستیم که حدود 2ساله عضو این سایت هستیم و باید یک سری مزیت هایی هم واسه ما بذارن.؟؟؟؟؟؟؟
    هر سری که داخل انجمن سری میزدم میدیدم دوستان کاربر جدید بدون جستجویی سوال تکراری ارسال میکردن و مسئولین سایت هیچ گونه برخوردی نمیکنند به عنوان مثا پرده بکارت و خود ارضایی که بارها توی این سایت مفصل توضیح داده شده و من که نیاز داشتم به راهنمایی اجازه ارسال نداشتم و با محدودیت مواجه میشدم.
    بگذریم داشتم میگفتم:
    به دکتر جراح مراجعه کردم و گفت هر چه سریع تر باید بستری بشی و عمل بشی گفت غدد های لنفاوی زیر بغلت متورم شده و سه تا غده توی سینه راستت در حال رشد هستند.حتی وقت عمل رو گذاشت واسه فردای آن روز.آزمایش خونی برام نوشت که انجام دادم توی این آزمایش گزینه ای وجود داشت به نامrdw که حالت استانداردش بین 13 تا 15 بود که مال من 10 بود که علامت ستاره کنارش زده بودن این rdw مخفف چیست؟؟؟خیلی نگرانم کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
    عمل کردم توده ای سفید رنگ به اندازه یک گردو بیرون کشیدن که جهت پاتولوژی به آزمایشگاه بردن
    خیلی نگرانم لطفا شما منو راهنمایی کنید آیا احتمال وجود سرطان هست؟؟؟؟شاید این اصطلاح رو درست به یاد نداشته باشم rdw شما دوستان اگه مشابه این در آزمایش خون وجود دارد منو راهنمایی کنید.
    با تشکر از شما

سلام

من فکر می کنم شما هم مثل همه کاربرها اجازه ارسال سوال رو داشتید و دارید ( البته با محدودیت مشخصی در طول یک شبانه روز ) و فقط بازهم مثل همه کاربرها اجازه پاسخ دادن به سوالات رو ندارید که آنهم دلیل خاص خودش را دارد و موقتی هست . اینکه نمی تونستید سوالتون رو مطرح کنید احتمالا دلیل دیگری داشته .
    بگذریم
    ------------------------------------------------------

در پاسخ سوال شما باید بگم RDW یا Red Cell Distribution Width فاکتوریست که اطلاعاتی در مورد انحراف معیار حجمی گلبولهای قرمز به ما می دهد و تاجایی که من در جریانم از RDW بهمراه سایر فاکتور ها برای تشخیص برخی تالاسمی ها و همچنین علت کم خونی از آن استفاده می کنند . فکر نمی کنم رابطه ای rdw با مشکل توده در سینه باشه مگر اینکه مشکل دقیقا تورم غدد لنفاوی براثر اختلالات و بیماریهای خونی باشه !

اما در مورد مشکلتون خب توده در پستان شامل مسائل مختلفی میشه ازجمله همون سرطان که شما خیلی نگرانشی . ولی علت اغلب بزرگی ها وتوده های پستان آقایان موارد خوش خیمی مثل ژنیکوماستی هست که خطر جانی نداره . از مشخصات ژنیکوماستی وجود توده در هردو یا یکی از پستانهاست . این توده اغلب موارد دردناک هست ولی گاهی هم درد مشخصی ندارد . ژنیکوماستی درمان دارویی و جراحی داره ولی وقتی حالت پیشرونده داشته باشه بهترین کار جراحی زودهنگامه . اگر توده داخل سینه شما سفت و صلب نبوده میشه به ژنیکوماستی بیشتر امیدوار بود ولی در نهایت خیلی روی این علایم نمیشه حساب کرد و فقط متخصصی که از شما احتمالا سونوگرافی پستان گرفته می تونه اظهار نظر کنه

بهرحال خوبه که بدنید اغلب توده ها و بزرگی های پستان در آقایان خوش خیمه
    نگران علت فرستادن توده به پاتوبیولوژی هم نباشید که در حال حاضر هر بافتی که از بدن خارج میشه می خواد یک کیست کوچک باشد می خواد خال باشد و غیره باید به پاتوبیولوژی ارسال شود و اصلا به این معنی نیست که چون بافت سرطانی بوده به آزمایشگاه ارسال شده . هیچ ربطی نداره واقعا

منتظر پاسخ پاتوبیولوژی باشید . انشالله که چیز مهمی نیست

تشکر شده توسط : 2 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید