maryam1358 نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشيد
يه سوال داشتم. من حدود 6ماه است نامزد كردم. و در اين مدت چند بار با نامزدم رابطه جنسي برقرار كردم. البته نه از نوع دخول. بنده هنوز باكره هستم ولي وقتي براي معاينه پرده بكارت نزد دكتر رفتم متوجه شدم پرده من از نوع حلقوي است و ممكن است با چند بار دخول هم پاره نشود. ولي باز احتياط لازم را بجا آوره و تا بحال نزديكي با دخول نداشتيم . ماه گذشته در تاريخ 11 پريود شدم و در تاريخ 18 اين دوران به اتمام رسيد. در روز 22 همان ماه يه رابطه داشتيم بطوري كه مايع مني نامزدم روي نواحي پا و در نزديكي واژنم ريخت . و بعد از مدت كوتاهي محل را شستشو دادم. هميشه دوران پريودي من 3-4 روز جلو مي افتاد . امروز كه 7 است هنوز هيچ اتفاقي نيافتاده است. و اين چند روز مدام معده ام درد مي كند و حالت تهوع بهم دست مي ده. خيلي نگرانم . ترا خدا مرا راهنمايي كنيد . آيا احتمال بارداري وجود داره؟ راستي 3 روز قبل يه تست بارداري هم براي خودم انجام دادم و نتيجه منفي بود ولي بازهم نگران.
سلام
اگر منظورتون از تست بارداری همان نوار بی بی چک هست باید بگم نتیجه بی بی چک وقتی معتبر است که از زمان رابطه 21 روز گذشته باشد که برای شما نگذشته پس خیلی به جوابش نمی شود اطمینان کرد
عقب افتادن پریود دلایل خاص خودش را دارد که شایعترینش استرس و اضطراب است . در مورد شما هم احتمال اینکه استرس ناشی از بارداری ناخواسته باعث به تعویق افتادن پریود باشد وجود دارد
در نهایت با توضیحات شما البته اگر منی نامزدتون دقیقا روی واژن ریخته شده باشد ( اطرافش که مهم نیست ) شانس بارداری هرچند خیلی خیلی کم اما در نهایت وجود دارد . توصیه می کنم یا چند روز دیگر صبر کنید که به احتمال زیاد پریود خواهید شد و یا برای آرامش خودتون تشریف ببرید آزمایشگاه و تست بارداری بتا بدهید که نتیجه اش قطعی خواهد بود .
نیازی نیست نسخه پزشک داشته باشید
نگران نباشید . مشکلی پیش نمیاد