شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

سایز فروش کاندوم مردانه

1. با سلام میخواستم بدانم ایا کاندوم هم سایز بندی دارد یا همه انها یک سایز دارند  چون من کاندوم هایی که تهیه میکنم به انتهای التم فشار زیادی وارد میکند و همین امر باعث میشود کاندوم تا انتها ی التم بالا نرود       . اگر سایز مختلفی وجود دارد انها را با چه مقیاسی طبقه بندی میکنند و  فروش کاندوم (کاندم) به چه صورت است؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  2. saeedcheraghi نوشته است: با سلام میخواستم بدانم ایا کاندوم هم سایز بندی دارد یا همه انها یک سایز دارند  چون من کاندوم هایی که تهیه میکنم به انتهای التم فشار زیادی وارد میکند و همین امر باعث میشود کاندوم تا انتها ی التم بالا نرود       . اگر سایز مختلفی وجود دارد انها را با چه مقیاسی طبقه بندی میکنند  ممنون میشم راهنماییم کنید

باسلام
    بله کاندوم سایزهای مختلف دارد . این تاجایی که من می دونم شماره بندی نیست و بصورت M . L. XL هست
    یعنی متوسط لارج و ایکس لارج
    البته شنیدم اسمال هم دارد ولی اطلاع دقیقی ندارم
    شما اگر دنبال کاندومی بزرگتر از کاندومهای معمولی هستید به فروشنده بگوید لارج می خواهم

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 1 کاربر ديگر
  3. می خواستم بدونم وقتی برای خرید کاندوم به داروخانه مراجعه می کنم به فروشنده در مورد سایز کاندوم چی باید بگم (خوب من اونجا نمی تونم بگم که سایزم اینقدره ... ،خیلی ضایع ست)

4. soloist نوشته است: می خواستم بدونم وقتی برای خرید کاندوم به داروخانه مراجعه می کنم به فروشنده در مورد سایز کاندوم چی باید بگم (خوب من اونجا نمی تونم بگم که سایزم اینقدره ... ،خیلی ضایع ست)

سلام
    برای اینکه خیلی ضایع نباشه شما تشریف ببرید داروخانه بفرمایید : کاندوم می خوام . سه تایی لطفا ...
    بعدش برید منزل تست کنید
    کاندوم های نرمال قابلیت استفاده برای بالای 90 درصد افراد مذکر جامعه رو دارند و اگر دیدید بزرگ یا کوچکه ( یا اگر همین الان می دونید که کاندومهای معمولی بکارتون نمیاد ) دوباره تشریف ببرید داروخانه ( یه جای دیگه برید که ضایع نباشه ! ) بفرمایید : کاندوم larg یا small می خوام

توصیه برادرانه من اینه که در هر زمینه ای خجالت می کشید در خرید کاور خجالت نکشید چون خجالت و به تبع عدم استفاده از کاور مشکلات زیادی براتون پیش میاره

تشکر شده توسط : 2 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید