سلام بر دوستان
با تشکر از سایت بسیار مفیدتان
من عضو جدیدهستم. حدود 14 سال است که به بیماری ویتیلیگو (ییسی ) مبتلا می باشم. ابتدا در ناحیه کشاله ران وسپس در کنار لبها و مفاصل انگشتان دست این عوارض پدیدار شد.
البته باید اضافه کنم در کل کمتر از پنج درصد از بدنم دچار این بیماری شده است . با وجود مراجعه به پزشکان متخصص ولی هیچکدام راه حل مفیدی پیشنهاد نکردند. اخیراً متوجه شدم موسسه رویان با تحقیقات به روش جدیدی در مورد تزریق سلولهای ملانوسیت در موضع پیسی دست یافته است که ظاهراً بروی افراد محدودی هم آزمایش شده است و ادعا بر موفقیت این روش دارند.
سوال اول این روش برای همه انواع بیماریهای ویتیلیگو موثر است؟
سوال دوم با توجه به اینکه اصولا در ایران آزمایشهای لازم در این خصوص انجام نمیشود و مسئولین امر فقط به فکر ارائه آمار و ارقام به مقامات مافوق هستند آیا در این روش درمان امکان ابتلا به سرطان پوست وجود ندارد؟
سوال سوم آیا روش موثری در جهان برای درمان این بیماری وجود دارد؟
سوال چهارم چگونه ممکن است بک سیاه پوست مثل مایکل جکسون کاملاً سفیدپوست شود؟
پیشاپیش از زحمات شما قدردانی میشود.
با سپاس - - مهران آرین
با تشکر از سایت بسیار مفیدتان
من عضو جدیدهستم. حدود 14 سال است که به بیماری ویتیلیگو (ییسی ) مبتلا می باشم. ابتدا در ناحیه کشاله ران وسپس در کنار لبها و مفاصل انگشتان دست این عوارض پدیدار شد.
البته باید اضافه کنم در کل کمتر از پنج درصد از بدنم دچار این بیماری شده است . با وجود مراجعه به پزشکان متخصص ولی هیچکدام راه حل مفیدی پیشنهاد نکردند. اخیراً متوجه شدم موسسه رویان با تحقیقات به روش جدیدی در مورد تزریق سلولهای ملانوسیت در موضع پیسی دست یافته است که ظاهراً بروی افراد محدودی هم آزمایش شده است و ادعا بر موفقیت این روش دارند.
سوال اول این روش برای همه انواع بیماریهای ویتیلیگو موثر است؟
سوال دوم با توجه به اینکه اصولا در ایران آزمایشهای لازم در این خصوص انجام نمیشود و مسئولین امر فقط به فکر ارائه آمار و ارقام به مقامات مافوق هستند آیا در این روش درمان امکان ابتلا به سرطان پوست وجود ندارد؟
سوال سوم آیا روش موثری در جهان برای درمان این بیماری وجود دارد؟
سوال چهارم چگونه ممکن است بک سیاه پوست مثل مایکل جکسون کاملاً سفیدپوست شود؟
پیشاپیش از زحمات شما قدردانی میشود.
با سپاس - - مهران آرین
- آدرس ایمیل من mehran.areyan@gmail.com است .
- لطفا در صورتیکه کسی در مورد درمان ویتیلیگو اطلاعات مفیدی دارد با من در تماس باشد.