شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

مشکل دستگاه تناسلی

1. باسلام من 23 سال دارم . آلت من بسشتر مواقع به حالت جم به طوری که  احساس میکنم عضلات آلتم خشک شده است این در حالتی است که بیضه هام در مجاورت گرما شل میشود ولی آلتم خیر.من دچار انزال زود رس هم هستم .ممنون میشم اگر درمان مشکل من را بگویید.

2. SAEED111 نوشته است: باسلام من 23 سال دارم . آلت من بسشتر مواقع به حالت جم به طوری که  احساس میکنم عضلات آلتم خشک شده است این در حالتی است که بیضه هام در مجاورت گرما شل میشود ولی آلتم خیر.من دچار انزال زود رس هم هستم .ممنون میشم اگر درمان مشکل من را بگویید.

سلام
    گاهی واقعا عضلات انتهایی آلت تناسلی دچار مشکلاتی هستند که حتی بعضا نعوظ رو هم با مشکل رو برو می کنند
    در این موارد جراح با آزاد کردن اون عضله خاص مشکل رو حل می کنه
    اما شما باید ویزیت شوید
    تا مشخص بشه واقعا مشکلی هست یا این فقط تصور شماست ؟

در مورد انزال زودرس هم باید درمان شوید
    بهتره بدونید این مشکل اگرچه عمدتا با درمانهای نچندان پیچیده رفع میشه اما اگر رفع نشه برای زندگی زناشوییتون می تونه مشکلات جدی پیش بیاره
    پس به فکر درمان باشید
    و هم برای این مشکل  و هم برای مشکل دیگه تون به متخصص اورولوژی مراجعه کنید

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید