شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

شهوتم زیاد است

1. من شهوتم زیاد است.نزدیکی کردنم 3تا4بار در شب میباشد بطوریکه گاهی آلتم درد میگیره ولی باز دوست دارم نزدیکی کنم.کمرم درد می***ه،ولی دوست دارم. عوارض آمیزش زیاد چیست؟در ضمن مدتیست که زیاد رابطه جنسی دهانی دارم،آیا این عوارض دارد یا نه؟

2. yadegar نوشته است: من شهوتم زیاد است.نزدیکی کردنم 3تا4بار در شب میباشد بطوریکه گاهی آلتم درد میگیره ولی باز دوست دارم نزدیکی کنم.کمرم درد می***ه،ولی دوست دارم. عوارض آمیزش زیاد چیست؟آیا این عوارض دارد یا نه؟

با سلام
    یکی از دلایلی که کسی حس کنه شهوتش زیاده ممکن از این باشه که در موقع نزدیکی لذت کامل نمیبره و یا همکاری کاملی از سوی شریک جنسیش صورت نمیگیره که باعث ادامه رابطه جنسی میشه اما با این تفاسیر که شما گفتید احتمال این حالت هم کم است چون فکر کنم چیزی از شریک جنسیتون توی این مدت نمونده است.
    اما در کل عوارض رابطه جنسی زیاد همین کمر درد و ضعف در اقایون است و برای یک خانم هم خستگی و شاید ناراحتی روحی داشته اخه ببخشید یکمی حالت نوشته های شما ترسناکه چه برسه به انجامش
    اما این مکیدن برای شما شاید ضرری نداشته باشه ولی اگر خیلی محکم باشه خوب طبیعتا خانم را اذیت میکنه

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. سلام دوست عزیز
    من با نظر دوستان کاملا موافقم در بسیاری از موارد شهوت زیاد جنسی بر گرفته از نارضایتی جنسی از نزدیکی میباشد.به نظر من اگر شخصی چه مونث چه مذکر اگر از نزدیکی رضایت کامل داشته باشند دست کم تا چند روز احساس نیاز جنسی نمیکنند.در غیر این صورت مرتبا احساس نیاز در کمتر از 1 ساعت را دارند که به این روش جز آزار دادن شریک جنسی چیز دیگری وجود ندارد.از علائم بعد از نزدیکی هیچ گونه ترسی نداشته باشید که همگی طبیعی هستند.
    در مورد رابطه جنسی دهانی در صورت رعایت بهداشت و حد و حدود حرمت هیچ گونه مشکلی وجود ندارد.
    دوست عزیز مدتی است این سایت به روال عادی خود برگشته و یکی از علل محدودیت چند ماهه سایت رعایت نکردن ادب نوشتاری توسط کاربران بوده و توجه داشت باشید این سایت پیشرو در کمک  رسانی و ارتقای سطح آگاهی شما دوستان عزیز بوده و عاری از هرگونه وجه تشابهی نسبت به سایتهای رابطه جنسی یا.... میباشد.
    خواستم این پاسخ را  به صورت پیام شخصی ارسال کنم اما دوست داشتم همه دوستان این تاپیک رو مطالعه کنند.

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM
  4. احتمالا شما در تغذیه خود زیاده روی می کنید.از خوردن تخم مرغ، پیاز،ادویه جات خود داری کن.

5. yadegar نوشته است: من شهوتم زیاد است.نزدیکی کردنم 3تا4بار در شب میباشد بطوریکه گاهی آلتم درد میگیره ولی باز دوست دارم نزدیکی کنم.کمرم درد می***ه،ولی دوست دارم. عوارض آمیزش زیاد چیست؟در ضمن مدتیست که زیاد ساک میزنم وقسمت بالای مهبل که کلیتوریس است را میمکم،آیا این عوارض دارد یا نه؟

سلام
    دوست عزیز علاوه بر مصرف نکردن ادویه جات و غذاهایی با طبع گرم از خوردن عرق کاسنی بی بهره نمانید و دیگر اینکه به دو پزشک

1- متخصص اورولوژی
    2- روانشناس (ترجیحاً با گرایش رابطه جنسیولوگ )
    مراجعه کنید  تا به شما کمک کنند

6. با سلام.
    من هم
    اولا از همه میخواهم تا حد امکان سوالات خود را با دید پزشکی و بکار بردن الفاظ عادی (طوری که فکر کنید این سوال را دارید بطور حضوری از پزشکی میپرسید) مطرح کنید!!!
    ثانیا بنظر من تکرر تداوم تمایلات جنسی معمولا وقتی صورت میگیرد که ارضا بطور کامل در بار اول صورت نگیرد و همچنین زود انزالی هم میتواند مزید بر علت باشد چراکه کسانی که دچار انزال زودرس هستند قبل از رسیدن به ارگاسم روحی و جسمی کامل ؛ منی از آنها خارج میشود !
    من خودخم گاهی برایم رخ داده بدلایل مختلف (رابطه جنسی  بدون آمادگی جسمی مناسب و د حالت خستگی و یا در زمان کوتاه و با سرعت و شتاب انجام داده ام و بعد مدت کوتاهی پس از انزال ؛ دوباره دچار تمایلات جنسی شدید شده ام.
    فکر میکنم اگر سعی کنیم با تسلط بر خود برای جلوگیری از انزال و آماده کردن شرایط و بررسی و رعایت شرایط انزال و رابطه جنسی ایده آل ؛ رابطه جنسیی طولانی تر با ارضا شدن و ارگاسم کامل برای خودمان و شریکمان فراهم کنیم تا این مجبور نباشیم بلافاصله بعد عمل با بدنی خسته و شرایطی بدتر؛ اینکار را تکرار کنیم...

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید