سلام
خسته نباشید
من 27 سالمه و تقریباً 10 سال میشه که ازدواج کردم ولی بچه دار نشدم
بعد از یکی دو سال اول ازدواج رفتم دکتر و برام داروهای تقویت تخمدان و هر ماه آمپول مینوشت ، بعد از هر جلسه سنوگرافی میگفت که تخمدونات خیلی بزرگ شدن و این خیلی خوبه جوری تخمدونام بکار میافتاد که دردم میگرفت
بعد از چند ماه خبری نشد از حاملگی و برام نوشت که برم لاپاراسکپی کنم برا اینکه لوله های تخمدون بازن یا نه ، خلاصه یه سوراخ زیر ناف و دو تا هم برا تخمدونام ، که بعد از اون عمل هم گفت همه چی مرتب بوده و مشکلی نداری و به مدت شش ماه قرص جلوگیری بهم داد گفت بعد از این عمل فوری نباید حامله شی، به اصرار خودم گفتم برام آزمایش پرولاکتین بنویسه و نوشت و بعد از اینکه جواب رو دید گفت هورمونت خیلی بالاست و یه سری قرص داد این رو هم بگم که من کویت زندگی میکنم و اینجا بهم قرص دوزتینکس داد که خیلی قویه و هورمون رو زودی پاپیین میاره من بعد از یه مدت استفاده رفتم آزمایش دیدم هورمونم پایین اومده و همه چی خوبه و دیگه گفت که مصرف نکنم تا بعد از یه مدت دیگه آزمایش بده ببینم در چه حالی که خلاصه آزمایش هم دادم دیدیم از دفعه اول بالاتر رفته
خلاصه من چند ساله که این مشکلم شده
یعنی قرص اینجا رو که میخورم خوب میشم ولی تا قطع میکنم میره بالا یعنی چند برابر هم میشه
دوره عادت ماهیانه م خوبه خیلی کم پیش بیاد که یکی دو روز اینور اونور شه
چندسال پیش تو ایران رفتم دکتر و گفت هورمونت هنوز بالاست و برموکریپتین داد اون رو هم مصرف کردم ولی نشد که نشد
با خودم همون داروها رو (
بروموکریپتین ) رو آوردم کویت
دوباره بعد از مدتی زنگ تفریح دادن به خودم رفتم دکتر برام عکس نوشت از رحم که همه چی خوب بود و لوله ها باز بودن
بعد از اون تقریباً دو سال پیش ام آر آی دادم که اون هم جوابش رو الان براتون مینویسم
Normal appearance of cerebrum,cerebellum,midline structures and ventricular system.
normal appearance of pituitary gland,pituitary stalk and optic chaisma
این جواب مال ام آر آی بود
اینم جواب آخرین آزمایشاتم که مال همون موقعها میشه
progesterone 42.61
که رنجش از 1 تا تقریباً 4.8 هست
و
Prolactin 3283.3 رنج 70 تا 566
LH 6.4 رنج 2.1 تا 10.9
FSH 8.1 رنج 3.6 تا 8.8
Estradiol 152 رنج 88.1 تا 418.4
TSH 1.83 رنج 0.43 تا 4.10
الان هم تقریباً یک ماهی میشه که بدون دستور پزشک همون داروی
بروموکریپتین رو میخورم البته روزی یک عدد ، اوایل شروع به این قرص حالم خیلی بد میشه ولی بعد از چند روز بدنم عادت میکنه
نمیدونم دارم دل خودم رو با خوردن اینا خوش میکنم یا نه آخه هنوز از سینم وقتی فشارش میدم شیر میاد چند قطره ، دیگه هم نرفتم دکتر ، از دکتر و دکتر بازی خسته شدم انگار کسی نمیخواد کمک کنه من به نتیجه دلخواهم برسم
تو رو خدا بگید من چیکار کنم ؟ دیگه واقعاً خسته شدم
آیا مواد خوراکی مثل میوه جات تاثیر میزاره رو این ترشح یا نه؟
و اینکه این عملی که حرفش رو زدین چه عملی هست و کدوم قسمت از بدن؟
و آیا بعد از اون همه چی درست میشه؟
منتظر جوابتون هستم