سلام
من میخواهم پریود بعدیم را به مدت 15 روز عقب بیندازم. لطفا من را راهنمائی کنید که چه کار کنم؟
من میخواهم پریود بعدیم را به مدت 15 روز عقب بیندازم. لطفا من را راهنمائی کنید که چه کار کنم؟
nina_tabasom نوشته است: سلام
pardis8 نوشته است: سلام آقای دکتر خسته نباشید
ببخشید من یک سووال داشتم در مورد تاخیر انداختن پریود توسط ال دی که می خواستم بدونم آیا باعث برهم خوردن هورمونها نمی شه یعنی اگه بخواهیم از ماه بعد برای بارداری اقدام کنيم مساله ای ايجاد نمی شود و باعث نامنظمی آندومتر نمی شه ؟؟
البته من چون هیستروسکوپی انجام دادم و باید روز 12 سونوی واژینال انجام بدم و روز 12 به عید می خوره می خواستم پریودم به تاخیر بیافته تا روز 12 پریودم بعد از عید باشه ..خیلی خیلی ممنونم آقای دکتر از راهنمایی هاتون
pardis8 نوشته است: سلام ممنونم که جوابم رو دادید
یادم رفت بهتون بگم آقای دکتر من از زمانی که از ال دی استفاده می کنم (28/11 هیستروسکوپی انجام دادم و ال دی رو شروع کردم تاريخ شروع پریودم هم باید 9/12 می بود ) درست در زمانی که باید پریود می شدم یعنی 9/12 پریود شدم البته خونریزیم خیلی کمه ..چه کار کنم ؟ به خوردن قرص که 5 عدد ديگه باقی مانده ادامه بدم در ضمن نگرانم نکنه که اين خونریزی قطع نشه خیلی نگرانم....آیا بعد ا اتمام قرص خونریزیم قطع می شه ؟بعد ا قطع قرص کی پریود می شم ؟؟ممنون آقای دکتر امیدوارم همیشه موفق باشید
dinagolo نوشته است: با سلام خدمت شما من دختری 18 ساله هستم که میخاستم برای مدت 3 روزه که مراسم اعتکاف انجام میشه زمان پریودمو عقب بندازم دقیقا هم نمیدونم که با هم یکی بشه اما برای اطمینان بیشتر باید چیکار کنم؟ممنون میشم اگه کمکم کنید.
avishan30 نوشته است: سلامسلام.
من پنج شنبه 17/5/87 بايد به مشهد مقدس سفر كنم ولي اين زمان با زمان عادت ماهيانه من مطابقت مي كند من از تاريخ 14/5/87 شروع به خوردن قرص ال دي كرده ام تا در زمان مسافرت پاك باشم و مي خواهم اين كار را تا تاريخ 22/5/87 ادامه دهم
مي خواستم ببينم به غير از بهم ريختن زمان عادت ماهيانه هاي بعد اتفاق ديگري هم مي افتد؟
و وقتي قرص را قطع كنم چه زمان دوباره عادت ماهيانه مي شوم
من مجرد هستم واولين باري است كه از اين قرصها استفاده مي كنم
خواهش مي كنم سريع جواب بدهيد چون من پنج شنبه مسافر هستم و نمي توانم مسافرتم را كنسل كنم
ممنونم از لطف شما
azin9 نوشته است: با سلام در زمان استفاده از قرص ld لکه بینی دارم ایا می توانم از قرص hd استفاده کنم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|