سلام
من در تاریخ 14/2/87 با خانمی ناشناس رابطه جنسی داشتم و در کل رابطه ار کاندم استفاده کردم. در یک لحظه شک کردم که نکنه کاندم پاره شده باشه اونو در اوردم و بادش کردم دیدیم هیچ سوراخی نشده.
در تاریخ 24/2/87 تست HIV HCv HBsAG VDRL CRP همگی منفی بودند. پس از آن در تاریخ 15/4/87 نیز تست HIV دادم و منفی بود
در تاریخ 10/10/87 انفولانزای شدید گرفتم و داروی انتی بیوتیک ceftriaxone دو تا زدم و 10 تا کپسوا فکر کنم ازیترومایسین هم خوردم
پس از ان در تاریخ 14/12/87 مجدد تست HIV و VDRL و ANA دادم که HIV و VDRL منفی بود ولیANA= 1/160 گزارش گردید
سوال:
1- ایا ANA ربطی به مسئله s.#.e.#.x دارد؟
2- آیا ممکن است الوده به HIV و یا بیماری مقاربتی دیگری باشم؟؟
3- ANA نشانه چه بیماری می تواند باشد؟
4- آیا ANA را در خلال s.#.e.#.x فوق گرفته ام یا از قبل هم بوده؟؟
5- آیا به تست مجدد HIV نیازی هست؟؟
با تشکر
احمد
من در تاریخ 14/2/87 با خانمی ناشناس رابطه جنسی داشتم و در کل رابطه ار کاندم استفاده کردم. در یک لحظه شک کردم که نکنه کاندم پاره شده باشه اونو در اوردم و بادش کردم دیدیم هیچ سوراخی نشده.
در تاریخ 24/2/87 تست HIV HCv HBsAG VDRL CRP همگی منفی بودند. پس از آن در تاریخ 15/4/87 نیز تست HIV دادم و منفی بود
در تاریخ 10/10/87 انفولانزای شدید گرفتم و داروی انتی بیوتیک ceftriaxone دو تا زدم و 10 تا کپسوا فکر کنم ازیترومایسین هم خوردم
پس از ان در تاریخ 14/12/87 مجدد تست HIV و VDRL و ANA دادم که HIV و VDRL منفی بود ولیANA= 1/160 گزارش گردید
سوال:
1- ایا ANA ربطی به مسئله s.#.e.#.x دارد؟
2- آیا ممکن است الوده به HIV و یا بیماری مقاربتی دیگری باشم؟؟
3- ANA نشانه چه بیماری می تواند باشد؟
4- آیا ANA را در خلال s.#.e.#.x فوق گرفته ام یا از قبل هم بوده؟؟
5- آیا به تست مجدد HIV نیازی هست؟؟
با تشکر
احمد