شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

سوزش و درد بعد از ejaculation

1. با سلام:
    اینجانب پسری 23 ساله و مجرد هستم. من بعد از ejaculation (نمی دونم درست نوشتم یا نه) که هفته ای شاید یکی دوبار صورت بگیره , در Urin سوزش دارم (که معمولا خیلی جزئی و ضعیفه) و درست بعد از اولین ejaculation تا 12 الی 24 ساعت آیندش بعد از هر erection در penis درد زیادی دارم (معروف به شق درد) که این درد تا زیر بیضه ها(خود بیضه ها دردی ندارن و حرکت طبیعی خودشون رو بخوبی انجام میدن) و گاها تا داخل rectum ادامه داره.فلفل و ترشی باعث تشدید سوزش در من میشه.هیچ گونه ترشهی ندارم.بعد از چندین آزمایش مشخص شده هیچگونه عفونتی ندارم.چند ماه پیش عمل واریکوسل انجام دادم.یکبار که بیرون از منزل بودم به قدری درد و سوزش گرفت که مجبور شدم به منزل مراجعه کنم.که این فقط یکبار پیش اومد.
    البته گه گاه سوزش و درد ربطی به ejaculation ندارهو مثلا ممکنه وقتی صبح از خواب بیدار میشم بعد از ادرار سوزش بگیریم.یا ممکنه بعد از دفع مدفوع دچار درد و گرفتگی در ناحیه رکتوم بشم.
    انواع و اقسام قرصهای ضد عفونت و ضد التهاب رو یه تجویز چندین دکتر در دوره های 3-4-6 ماهه مصرف کردم و چون از خوردن این همه قرص خسته شدم به شما پناه آوردم تا شاید قال این چند عارضه نیز کنده بشه.

2. سلام دوست عزیز

مشکل شما می تونه علتهای مختلفی داشته باشه
    مثل مشکلات کلیه و مجاری ادراری . عفونتهای ادراری . آسیب دیدن اعصاب نواحی درگیر . عفونت و مشکلهای پروستات که این یکی محتمل تر هست و حتی هموروئید و شقاق مقعد هم غیرمحتمل نیستند . با توجه به درد و سوزش در مقعد احتمالش هست شما بطور موازی با مشکلات ناحیه تناسلی داری مشکلات ناحیه رکتوم هم باشی مثل همین شقاق و هموروئید .
    از اینجا چجوری میشه فهمید مشکل شما دقیقا کدومه ؟ واقعا شدنی نیست
    شما مدامیکه این درد و سوزش رو دارید باید صبر و حوصله هم بخرج بدید و با مراجعه تیم های پزشکی متفاوت سرانجام دلیل اصلی این مشکل رو پیدا کنید .
    ببخشید که نمیشه کمک بیشتری کرد .

3. حداقل با کمی پرسش و پاسخ شاید بشه موارد غیر محتمل رو از بیماری هایی که فرمودین کنار زد. عفونت غیر محتمله چون هم آزمایش semen دادم و هم ادرار و عفونتی یافت نشده.پروستاتم هم رشدی نکرده.من کولیت هم دارم و معمولا دچار بیوست هم میشم و مدام از خوراکی های ملین مثل برگه آلو و انجیر و روغن زیتون استفاده می کنم.گه گاه به هنگام یبوست از پوماد آنتی هموروئید استفاده کردم. ولی تمامی این کارها رو جهت جلوگیری از مشکلات هموروئید انجام دادم و تا حالا خدا رو شکر مشکل خاصی در این زمینه بجز گرفتگی عضلانی در ناحیه رکتوم نداشتم.البته این درد صرفا در دهانه خروجی محدود نمیشه و در تمام رکتوم ادامه داره.نوعی گرفتگی عضلانیه طوری که تصور می کنم نیاز به دفع دارم ولی کذائیه. یک ماهی هم میشه که وقتی بیش از نیم ساعت پیاده روی میکنم در طرف راست شکمم با فاصله دو بند انگشت به پائین و دو بند انگشت به راست,از ناف,درد دارم(عمل واریکوسلم در طرف چپ بوده).
    معمولا مدام نفخ دارم و از عرق نعناع و داروهای گیاهی مصرف میکنم.باید اضافه کنم که هیچ گونه ضعف و اشکالی هم در دستگاه تناسلی چه از نظر ظاهری و چه عملکرد ندارم و معمولا مایلم که فاصله مابین erection و ejaculation رو طولانی کنم.مابین نیم الی یک ساعت.

با توجه به توضیحاتی که دادم چه توصیه هایی به من دارین.چه کارهایی رو بهتره انجام بدم و چه کارهایی رو نه و چه روشهایی رو جهت بهتر تشخیص دادن بیماریم پیشنهاد میکنین. هرچند که دوستان پزشک یه چیزهایی رو گفتن ولی از چشماشون میشه فهمید که چندان مطمئن نیستند!

4. شما قویا وجود عفونت و التهاب رو در پرستات و کلیه و مجرای ادرار رد می کنید
    قویا معتقدید که دچار هموروئید و شقاق نیستید
    سندرم روده تحریک پذیر هم برخی از مشخصات شما رو در بر می گیره اما هنوزم نظر من این هست که شما باید دقیقتر بررسی بشید چون خارش مقعد و درد بعد از انزال و ... طبیعی نیست
    خلاصه با تمام آن چیزهایی که شما مردود کردید
    من تنها می تونم  بگم که
    یبوست مزمن هم می تونه مشکلاتی از قبیل احساس دفع ، گرفتگی عضلات شکم و درد شکمی رو باعث بشه . برای درمان یبوست مزمن هم درسته استفاده از ملین های گیاهی و آلو و .. موثره اما درمان زیر نظر متخصص و استفاده از داروهای طبی هم نباید فراموش بشه .
    ببخشید مطلب دیگری به ذهنم نمی رسه

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  5. body نوشته است: با سلام:
    اینجانب پسری 23 ساله و مجرد هستم. من بعد از ejaculation (نمی دونم درست نوشتم یا نه) که هفته ای شاید یکی دوبار صورت بگیره , در Urin سوزش دارم (که معمولا خیلی جزئی و ضعیفه) و درست بعد از اولین ejaculation تا 12 الی 24 ساعت آیندش بعد از هر erection در penis درد زیادی دارم (معروف به شق درد) که این درد تا زیر بیضه ها(خود بیضه ها دردی ندارن و حرکت طبیعی خودشون رو بخوبی انجام میدن) و گاها تا داخل rectum ادامه داره.فلفل و ترشی باعث تشدید سوزش در من میشه.هیچ گونه ترشهی ندارم.بعد از چندین آزمایش مشخص شده هیچگونه عفونتی ندارم.چند ماه پیش عمل واریکوسل انجام دادم.یکبار که بیرون از منزل بودم به قدری درد و سوزش گرفت که مجبور شدم به منزل مراجعه کنم.که این فقط یکبار پیش اومد.
    البته گه گاه سوزش و درد ربطی به ejaculation ندارهو مثلا ممکنه وقتی صبح از خواب بیدار میشم بعد از ادرار سوزش بگیریم.یا ممکنه بعد از دفع مدفوع دچار درد و گرفتگی در ناحیه رکتوم بشم.
    انواع و اقسام قرصهای ضد عفونت و ضد التهاب رو یه تجویز چندین دکتر در دوره های 3-4-6 ماهه مصرف کردم و چون از خوردن این همه قرص خسته شدم به شما پناه آوردم تا شاید قال این چند عارضه نیز کنده بشه.

سلام،
    علاوه بر مطالب بالا در نهایت احتمال ابتلای شما به عفونت ویروسی وجود دارد که با آزمایشهای روتین مشاهده نمی شود.

6. از جوابهایی که زحمت کشیدین و دادین خیلی متشکرم.
    با توجه به خوردن بیش از 6 ماه قرصهای آنتی بیوتیک و ضد التهاب مثل کوتوریموکسازول(فکر کنم اسمش همین بود)و غیره،آیا باز امکان عفونت ویروسی هست؟و اگه آره چه نوع آزمایش هایی رو توصیه میکنین؟ آیا نیاز به دیدن مجرا با دوربین هست؟(اسمش رو یادم رفته،فقط میگن ضرر داره و ممکنه به مجرا آسیب بزنه و میگن نوعی عمله و باید بیهوش بشی!!)اسمش نمیدونم چی چیو گرافی بود!!

7. body نوشته است: از جوابهایی که زحمت کشیدین و دادین خیلی متشکرم.
    با توجه به خوردن بیش از 6 ماه قرصهای آنتی بیوتیک و ضد التهاب مثل کوتوریموکسازول(فکر کنم اسمش همین بود)و غیره،آیا باز امکان عفونت ویروسی هست؟و اگه آره چه نوع آزمایش هایی رو توصیه میکنین؟ آیا نیاز به دیدن مجرا با دوربین هست؟(اسمش رو یادم رفته،فقط میگن ضرر داره و ممکنه به مجرا آسیب بزنه و میگن نوعی عمله و باید بیهوش بشی!!)اسمش نمیدونم چی چیو گرافی بود!!

سلام،
    داروهایی که مصرف نمودید عفونتهای باکتریال احتمالی را درمان کرده اند، روش و نوع درمان عوفنتهای ویروسی متفاوت است؛ بهتر است اگر علایم شما دامه دارد درمانهای بعدی را زیر نظر پزشکتان ادامه دهید.

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید