وضعیت تاهل: مجرد
مدت زیادی است که پریود نامنظم است گاهی تا هفت الی ده روز جلو می افتد اما آخرین بار ده روز عقب افتاد که آن هم با مراجعه به پزشک و تزریق آمپول باز شد . پزشک برایم سونوگرافی نوشت که پزشکی که سونو گرافی را انجام داد تاکید داشتند که حتما به دکتر مراجعه کن . به پزشکی که سونوگرافی برایم نوشته بود مراجعه کردم فقط قرص زاویت ویتامین ای تجویز کردند. جواب سونوگرافی این است:
در سونو گرافی رحم و ضمائم
رحم با ابعاد( mm 32 * 76 ), و اکوژ نیسیته طبیعی میومتر دیده می شود.
ضخامت آندومتر حدود (7 mm) و اکوی آن هموژن و منظم است.
تخمدانها حجم و اکوی طبیعی دارند.
فولیکول دومینانتبه ابعاد 18*14 mm در تخمدان چپ دیده می شود.
ضایعه solid و یا cystic در آنها دیده نمی شود.
مایع آزاد و collection مایع در لگن مشهود نمی باشد.
مثانه حجم و جدار طبیعی دارد.
حالا با توجه به داروی تجویز شده و جواب سونوگرافی چند سوال داشتم
1- اصطلاحات موجود در سونوگرافی به چه معناست ؟
2- در جایی مطالعه کردم که اندازه فولیکول حداقل باید 18*18 باشد .حال که اندازه آن کمتر است چه باید کرد؟
3- برای منظم شدن پریود چه کاری انجام دهم و یا چه دارویی باید مصرف کنم؟
4- آیا نامنظمی پریود و اطلاعات موجود در سونوگرافی عواقب بدی نظیر نازایی و یا عواقب دیگری دارد یا خیر.
5- آیا غیر از اندازه فولیکولها ، مشکل دیگری وجود دارد که در سونوگرافی به آن اشاره شده یا نشده باشد؟
لطفا راهنمایی فرمایید.
وضعیت تاهل: مجرد
مدت زیادی است که پریود نامنظم است گاهی تا هفت الی ده روز جلو می افتد اما آخرین بار ده روز عقب افتاد که آن هم با مراجعه به پزشک و تزریق آمپول باز شد . پزشک برایم سونوگرافی نوشت که پزشکی که سونو گرافی را انجام داد تاکید داشتند که حتما به دکتر مراجعه کن . به پزشکی که سونوگرافی برایم نوشته بود مراجعه کردم فقط قرص زاویت ویتامین ای تجویز کردند. جواب سونوگرافی این است:
در سونو گرافی رحم و ضمائم
رحم با ابعاد( mm 32 * 76 ), و اکوژ نیسیته طبیعی میومتر دیده می شود.
ضخامت آندومتر حدود (7 mm) و اکوی آن هموژن و منظم است.
تخمدانها حجم و اکوی طبیعی دارند.
فولیکول دومینانتبه ابعاد 18*14 mm در تخمدان چپ دیده می شود.
ضایعه solid و یا cystic در آنها دیده نمی شود.
مایع آزاد و collection مایع در لگن مشهود نمی باشد.
مثانه حجم و جدار طبیعی دارد.
حالا با توجه به داروی تجویز شده و جواب سونوگرافی چند سوال داشتم
1- اصطلاحات موجود در سونوگرافی به چه معناست ؟
2- در جایی مطالعه کردم که اندازه فولیکول حداقل باید 18*18 باشد .حال که اندازه آن کمتر است چه باید کرد؟
3- برای منظم شدن پریود چه کاری انجام دهم و یا چه دارویی باید مصرف کنم؟
4- آیا نامنظمی پریود و اطلاعات موجود در سونوگرافی عواقب بدی نظیر نازایی و یا عواقب دیگری دارد یا خیر.
5- آیا غیر از اندازه فولیکولها ، مشکل دیگری وجود دارد که در سونوگرافی به آن اشاره شده یا نشده باشد؟
لطفا راهنمایی فرمایید.