سلام دکتر.من نمیتونم دیدن و شنیدن موقعیت های رابطه جنسی رو تحمل کنم.به سرعت ترشح پیدا کرده و دچار دل درد بدی میشم به این خاطر سعی میکنم کمتر بشنوم و کمتر ببینم.احساس اینکه مایع اضافی توی شکمم مونده رو دارم .به طوری که نمیتوونم از شدت درد پام رو زمین بذارم .این وضع ادامه داره تا شروع قاعدگیم. و اگر بعد قاعدگی بازم عکس رابطه جنسی دیدم یا چیزی شنیدم بازم دلدرد گرفته و تا قاعدگی بعد ادامه داره و اگر پیش نیاد حالم خوبه .حالام که نامزدی کردم نامزدم رو محدود کردم که عاشقانه نگه .و به سینه هام دست نزنه چرا که دل درد میگیرم .ایشون هم درک میکنن و با من هیچ کاری نداره بارها من رو دکتر برده .سنوگرافی دادم گفت تخمدان و رحم و مثانه کاملا سالمه. خودم دچار عذابم هم از اینکه نمیتونم تحمل کنم و دل درد میگیرم هم اینکه زیبا ترین دوره زندگیم رو برای نامزدم زهر کردم هر چند اون اصلا به روم نمیاره.میگن باید عروسی کنید.ولی هنوز هر دومون نه آمادگیش رو داریم نه موقعیت کاری نامزدم جوره.آقای دکتر آیا مشکلم فقط دختر بودنمه یا من مریضم.خواهش میکنم این خواست ایشون هم بوده که با شما مشورت کنم.بعضی میگن چون سوراخ بکارتت کوچیکه و یا شاید وجود اون موجب میشه که ترشحات واژن بیرون نیان و من دل درد بگیرم.من حرف کسی برام مهم نیست شما باید بگید تا من بپذیرم.ضمنا من قاعدگی کم خون و مرگ آوری دارم .با احترام و سپاس.