با شرایطی که گفتید احتمال بارداری منتفی است...
srp_nami نوشته است: آیا درسته که تخمدان چپ نسبت به راست فعالیت خیلی کمتری داره و کم تخمک میسازه ؟
کسی که تخمدان راستش جراحی و خارج شده و تخمدان چپش هم کیست فولیکول داره چقدر احتمال بارداریش هست ؟
reza1212 نوشته است: سلام دوستان من دیروز این پست و گذاشتم متاسفانه قبل از اینکه جوابمو بگیرم مدیران محترم حسابم را مسدود و پست مو پاک کردن.
من 27 اسفند ماه با نامزدم رابطه برقرار کردم (باکره هست) و عمل دخول را انجام ندادم و به قول معروف (با عرض پوزش) لای پاش قرار دادم و فکر کنم مایع قبل از منی (پیش آب) به همون نواحی مالیده شد(خود مایع منی خارج نشد) برای اطلاعتونم بگم که ایشون 9 یا 10 اسفند ماه پریودش شروع شده بود، خداییش من از اون روز تاحالا یه خواب راحت نداشتم . حالا می خواستم بدونم که امکان داره ایشون باردار شده باشه(البته همه میگن احتمالش خیلی خیلی کمه) ؟ اگه امکان داره باردار باشه الان که یک هفته از مقاربت ما می گذره می شه از قرص ضد بارداری استفاده کنه ؟ و یا راه دیگه ای وجود داره که ما انجام بدیم ؟ اینم می خواستم بدونم من الان که نگرانم از کجا باید بفهمم که بارداره آیا فقط باید صبر کنم ببینم پریود میشه ؟ یا از دستگاهای چک کننده هم می تونم استفاده کنم ؟ ممنون میشم جواب بدید
از مدیران هم خواهش می کنم پست منو پاک نکنن تا جوابمو بگیرم و از نگرانی در بیام
freemajnoon نوشته است: سلام آقای دکتر.
با تشکر از سایت تون .
می خواستم بدونم من با خانم نزدیکی داشتم که منی در واژن ریخت اما بعد 2 ساعت از قرص های LD به دستور پزشک استفاده کرد. حالا هم پریود شده. آیا احتمال بارداری وجود داره؟ بعد پرودم لکه های خونی دیده.
sanamnaz نوشته است: با سلام
من روز 14 بعد از شروع پریودم (روز 13 دردشدید در رحم داشتم ، ظاهرا" تخمک گذاری بوده است.) با نامزدم اینترکورس داشتم و متاسفانه بدلیل عدم استفاده از پروتکشن و سهل انگاری ، منی نامزدم وارد واژن شد. ظرف 2 ساعت از این موضوع دو قرص HD خوردم و دوازده ساعت بعد هم دوباره دو قرص HD خوردم. در نهایت چون خیلی نگران شده بودم به خوردن قرص ادامه دادم و یک روز دیگه هم به خوردن قرص ها ادامه دادم. (هر دوازده ساعت دو قرص)به عبارتی 8 تا قرص HD ظرف 48 ساعت خوردم. حال یک هفته از این موضوع گذشته است و تا زمان نرمال پریود شدنم هفت روز مانده. می خواستم بدونم چی کار کنم که خیالم راحت بشه؟ در ضمن دفعه پیش که HD استفاده کرده بودم دو هفته زودتر پریود شدم و الان نگرانم که چرا پریود نمی شم؟
salamk نوشته است: با سلام
من و نامزدم حدودا 3 هفته پیش با هم رابطه جنسی داشتیم و متاسفانه از روش های پیشگیی استفاده نکردیم .
حالکه زمان پریود نامزدم رسیده ، پریود حدودا 7 روز تاخیر افتاده . البته 3روز پیش در حد چند قطره خون از بدنش خارج شد و بعد قطع شد .
1- آیا این چند قطره نشانه پریود شدن است ؟
2- آیا نامزد من حامله شده است ؟؟؟
3- در صورتی که حاملگی رخ داده باشد ، با توجه به اینکه هنوز 1ماه نگذشته ، چه روش هایی پیش روی ماست ؟؟؟
salamk نوشته است: با سلام
من و نامزدم حدودا 3 هفته پیش با هم رابطه جنسی داشتیم و متاسفانه از روش های پیشگیی استفاده نکردیم .
حالکه زمان پریود نامزدم رسیده ، پریود حدودا 7 روز تاخیر افتاده . البته 3روز پیش در حد چند قطره خون از بدنش خارج شد و بعد قطع شد .
1- آیا این چند قطره نشانه پریود شدن است ؟
2- آیا نامزد من حامله شده است ؟؟؟
3- در صورتی که حاملگی رخ داده باشد ، با توجه به اینکه هنوز 1ماه نگذشته ، چه روش هایی پیش روی ماست ؟؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|