yali نوشته است: با سلام و عرض ادب و تبریک سال نو
من با نامزدم ارتباط جنسی دارم و زمان ارتباط فقط 2 سانت مانده که تا آخر آلت وارد شود . با این وجود هنوز خبری از برده ام نیست. سه سوال دارم لطفا مرا دقیق راهنمایی بفرمایید. 1- آیا میتوانم امید داشته باشم که در 2 سانت آخر باز هم برده دارم؟ 2- اگر به دکتر مراجعه کنم چگونه می فهمد که من برده دارم آیا سونوگرافی می کند یا فقط با معاینه می فهمد؟ 3- آیا دکتر می تواند تشخیص دهد که برده من از چه نوعی است؟ یعنی مثلا بگوید از نوعی است که از بین نمی رود؟
سلام
بلحاظ ریاضی یکم جواب دادن به این سوال سخته
2 سانته آخر از یک آلت چند سانتی ؟! مهم مقداریست که داخل رفته نه اونی که بیرون مونده و همه آلتها هم به یک اندازه نیستند که بشه فهمید چقدر داخل رفته
ولی بطور کلی
و با درنظر گرفتن یک آلت معمولی و متوسط مردانه
1- خیلی بعیده بکارت انقدر داخل باشه اما شما اینم درنظر بگیرید که صرف خونریزی نکردن به معنی این نیست که بکارتی درکار نبوده . بعضی از انواع بکارت موقع برقراری رابطه دچار خونریزی نمی شوند . حتی ممکنه خانم دردخاصی هم حس نکنه
2- با یک معاینه حضوری و معمولی ( با نگاه کردن ) بکارت را معاینه می کنند و نیازی به سونوگرافی نیست
3- بله دکتر می تواند چنین تشخیصی بدهد . اگر شما پیش از این رابطه ای نداشتید به احتمال قریب به یقین بکارتتون نوعی حلقوی و شاید ارتجاعی باشد که با اولین رابطه از بین نمی رود و خونریزی ندارد و گاها حتی تا اولین زایمان طبیعی باقی می ماند