سلام<xml><o></o>
من دختری 28 ساله هستم که حدودا در تاریخ 87.12.07 با آقایی رابطه جنسی از راه مقعد داشتم، بعد از آن در تاریخ 87.12.23 و 88.01.14 نیز با آن آقا رابطه جنسی از راه مقعد داشتم. و از صحبتهای این آقا متوجه شدم که ایشان بطور خیلی زیاد رابطه جنسی در گذشته داشته اند و طبق گفته های خود ایشان، همیشه از کاندوم استفاده میکردند اما در این 3 باری که با من رابطه داشتند از کاندوم استقاده نکردند و وقتی علت را جویا شدم گفتند چون از من مطمئن بوده اند که بیماری ندارم از کاندوم استفاده نکرده اند.و در مورد بیماری از ایشان سوال کردم و گفتند که بیماری مانند ایدز یا هپاتیت ندارند و 2 بار هم قبلا آزمایش داده اند و سالم هستند و به من هم پیشنهاد کردند که اگر نگران این موضوع هستم به سازمان انتقال خون رفته و آزمایش بدهم. البته این آقا خیلی مرتب و تمیز هستند ولی با اینحال من نگران هستم و چند سوال دارم<o></o>
1- از راه مقعد انسان مبتلا می شود با خیر؟<o></o>
2-اگر مقعد زخم شود منتقل میشود یا خیر؟<o></o>
3-اگر آب منی داخل مقعد نریزد و روی بدن ریخته شود و بعد هم یا دستمال پاک شود آیا احتمال ابتلا هست یا خیر؟<o></o>
4- من دقیقا چه زمانی آرمایش بدهم که مشخص شود مبتلا شده ام یا نه؟ 6 ماه دیگر یا زودتر هم می شود؟ و اگر زدوتر از 6 ماه می شود هزینه اش چقدر میباشد و کجا باید آزمایش بدهم؟<o></o>
5- از راه دهانی نیز احتمال ابتلا هست یا خیر؟<o></o>
6- و اگر من با شخص دیگری الان رابطه داشته باشم احتمال مبتلا شدن آن شخص در حال حاضر وجود دارد یا خیر؟<o></o>
7- و دقیقا در آزمایش مشخص می شود که در چه تاریخی فرد مبتلا شده است و از چه طریق و چه شخصی؟<o></o>
8- و اگر در سازمان انتقال خون آرمایش بدهم نتیجه آزمایش را درب منزل می فرستند یا خیر و اگر مبتلا باشم با من در آنجا چه برخوردی می کنند؟
9- احتمال مبتلا از آب قبل منی نیز هست یا خیر؟
10- بعد از چه مدت بیماری نمایان می شود؟
11- و من شنیده ام بعضی افرادی که ایدز دارند ناقل نمی توانند باشند و این صحت دارد یا خیر؟
12-من این است اگر انسان از مقعد رابطه داشته باشد با فشاری که به انسان وارد می شود آیا احتمال پاره شدن پرده بکارت وجود دارد یا خیر؟
13-- ضمنا من قبلا واکسن هپاتیت زده ام و احتمال اینکه مبتلا شوم وجود دارد یا خیر؟
14- و سوال آخر اینکه احتمال اینکه من مبتلا شده باشم امااین بیماری به فرض 2 سال بعد مشخص شودو الان سالم باشم هست یا خیر؟
اگر امکان دارد سریعتر پاسخ من را بدهید (من خیلی نگرانم) متشکرم
ممنون بابت زحماتتان
<o> </o>