شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

عدم لذت هنگام انزال

1. سلام
    تازگی ازدواج کردم و با مشکلاتی مواجح شدم.
    در هنگام نزدیکی و خروج منی هیچ لذتی نمی برم و اصلا خروج منی را حس نمیکنم.جهیدن منی را متوجه نمی شوم و حتی گاهی این خروج همراه با درد است.
    بعد از انزال هم گاهی دچار درد در الت می شوم.
    البته در اوایل دچار انزال زودرس هم بودم که با روش های مثل اس÷ری بی حسی و ... تا حد کمی حلش کردم.
    دوستان راهنمای کنند
    البته اگر کسی بتواند /ادرس یک رابطه جنسیتراپ خوب را هم بدهد ممنون.ساکن مشهد هستم.

2. سلام دوست عزیز
    احساس میکنم مشکل شما بیشتر از روی آمادگی نداشتن قبل از نزدیکی میباشد.استرس هم بر این مشکا شما افزون شده.درد های بعد از نزدیکی کاملا طبیعی هستند مثل درد بالای آلت تناسلی که در اثر فشار به وجود می آید.در صورت تداوم این گونه مشکلات به پزشک متخصص مراجعه کنید.
    منتظر نظرات دیگر دوستان هستم.
    موفق باشید.

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM
  3. mo_as7 نوشته است: سلام
    تازگی ازدواج کردم و با مشکلاتی مواجح شدم.
    در هنگام نزدیکی و خروج منی هیچ لذتی نمی برم و اصلا خروج منی را حس نمیکنم.جهیدن منی را متوجه نمی شوم و حتی گاهی این خروج همراه با درد است.
    بعد از انزال هم گاهی دچار درد در الت می شوم.
    البته در اوایل دچار انزال زودرس هم بودم که با روش های مثل اس÷ری بی حسی و ... تا حد کمی حلش کردم.
    دوستان راهنمای کنند
    البته اگر کسی بتواند /ادرس یک رابطه جنسیتراپ خوب را هم بدهد ممنون.ساکن مشهد هستم.

با تشکر از اقای  meapc
    من هم فکر میکنم شما کمی نابلد هستید اول این سایت رو کامل مطالعه کنید تا کمی روش های رابطه جنسی تون کاملتر بشه اگر باز حس کردید مشکلی هست سوال کنید
    مثلا این متوجه نشدنتون از زود انزالی میتونه باشه که در تجارب اول پیش میاد
    درد هم شاید به خاطر کنترل کردن خودتون بیش از حد توانتون است
    و نیز استفاده از این اسرپی ها موقتی هست و نباید مداوم استفاده بشه و بهتره از روش های طبیعی استفاده کنید تا بتونید روی کنترل خودتون و زمان انزالتون اختیار داشته باشید
    اگر زود انزالی دارید در تجارب اول عهادیه سعی نکنید خودتون را کنترل کنید بمرور دستتون پر میشه
    سخت نگیرید

4. سلام من هم همین مشکل را دارم به روانشناس و ارولوژیست و روانپزشک مراجعه کردم همه می گویند که مشکلت جنبه روانی داره و همه برام فلوکستین تجویز کردند اما آخرین بار که پیش رونپزشک مراجعه کردم فلوکستین را برام دوبرابر کرد من مدت حدود 20 روز روزی 2تا صبح و 2تا عصر خوردم و بعد کمی بهتر شدم اما باید 2ماه مصرف میکردم که به خاطر مشغله کاری نتوانستم درمان را کامل کنم در ضمن در کتابی نوشته بود که این از موارد نادر مشکلات جنسی هست و پیشنهاد کرده بود که حداقل 2ماه از رابطه جنسی پرهیز شود.اما من امتحان نکردم.تازه تصمیم گرفتم هر دو درمان را انجام بدم .پیشنهاد میکنم به روانپزشک مراجه شود و بعد با نظر پزشک با فلوکستین درمان شروع شود.  اگر کسی درمان خاصی بداند مرا هم در جریان بگذارد.

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید