شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

قرص کمکی

1. باسلام وعرض خسته نباشید

اینجانب به علت بیماری انزال زودرس و سستی نعوض بمدت یکماه از کپسول ویگرکس استفاده کرده ام ولی

باتوجه بملغ گزاف

این دارو نتیجه ای نگرفته ام در صورت امکان با داروی مناسب یا با یک شیوه درمانی کمکم کنید

2. ا سلام
    خدمت شما عرض کنم در موردسستی نعوظ بنده اطلاعی ندارم ولی زود انزالی در اصل مرض یا بیماری نیست چون علل مختلفی دارد در ثانی این مشکلی هست که اکثر مردان با آن دست به گریبانند, من جمله خود من/ که متاسفانه منشا بسیاری از مشکلات زوجین به همین مسیله باز میگردد و چون اکثرا در بازگو کردن آن شرم دارند لذا ممکن است کار به جاهای باریک هم بکشد/
    در مورد زود انزالی علل مختلفی از جمله مهمترین آنها مشکلات روحی است که با مراجعه به ÷زشک متخصص براحتی قابل درمان میباشد در مورد استفاده از دارو های شیمیایی شک نکنید که این داروها حتما دارای عوارضی نیز هستند شما اگر میتوانید بصورت طبیعی و با انجام تمرینات ساده در مدت زمان کوتاهی این مشکل را از خود دور کنید و موجبات شادی برای خود و شریک زندگیتان را فراهم سازید ولی ابتدا باید مشکل سستی نعوظ را برطرف کنید.
    و اما راه حل:
    1/اگر میتوانیداز کاندوم استفاده کنید
    2/از کرمهای بی حسی استفاده کنید (دقت کنید نیم ساعت قبل از نزدیکی استفاده شود و هنگام نزدیکی آنرا با آب گرم ÷اک کنید)
    3/فاصله بین نزدیکیهایتان را کم کنید
    4/هنگام نزدیکی حواس خود را به چیزیغیر از آنچه که شما را بیشتر تحریک میکند ÷رت کنید
    5/اگر توان آنرا دارید که درست هنگامی که حس میکنید نزدیک به انزال هستید آلت خود را بیرون بیاورید و صبر کنید تا به حالت عادی بازگردید و دورباره شروع کنید این تمرینات ساده فوق العاده تاثیر گذار هست .
    شرمنده که ÷رحرفی کردم
    در÷ناه حق باشید همیشه

3. monir7 نوشته است:
    باسلام وعرض خسته نباشید

اینجانب به علت بیماری انزال زودرس و سستی نعوض بمدت یکماه از کپسول ویگرکس استفاده کرده ام ولی

باتوجه بملغ گزاف

این دارو نتیجه ای نگرفته ام در صورت امکان با داروی مناسب یا با یک شیوه درمانی کمکم کنید

سلام

دوست عزیز
    من وقتی می خوام آدامس هم بخرم یکم قبلش تحقیق می کنم شما چطور سلامت دستگاه تناسلیتون رو انقدر راحت در اختیاز تبلیغات قرار می دید ؟ ما قبلا در مورد این کپسول صحبت کردیم

http://www.roham.ws/web/ftopict-5396.html

و شما احتمالا می تونستید همین نتیجه یا شاید حتی نتیجه دلخواه رو با قیمتی به مراتب کمتر از این هم بگیرید !

در هر حال

سستی نعوظ می تواند علل مختلفی داشته باشد : مثل مشکلات هورمونی و استفاده از برخی داروها ، دیابت و چاقی و ... و از همه مهمتر خستگی زیاد و استرس و نگرانی ( فرضا از لو رفتن یا از سایز آلت یا استرس کاری و زندگی )
    برای درمانش هم باید به ابتدا به اورولوژیست مراجعه کنید تا علت این سستی بررسی شود و سپس با گرفتن شرح حال مثل سابقه بیماری قلبی و عروقی و فشار خون و ... درمان آغاز شود
    دم دست ترین درمان استفاده از ویگرا ( سیلدنافیل ) هست که قطعا باید توسط متخصص تجویز شود چون عوارض خاص خودش را دارد

در مورد زودانزالی چه بیماری محسوب شود چه نه نیاز به پیگیری دارد
    در این مورد هم استرس و هیجان و اضطراب حرف اول را می زند و دلایل دیگری هم مثل آسیب اعصاب و .. می تواند باعث بروز این حالت بشود و بازهم باید به متخصص کلیه مجاری ادرار مراجعه کنید
    معمولا استفاده از قرصهای ضد افسردگی و اضطراب در این موارد توصیه می شود که من هم مثل دوست بالایی معتقدم بهتره خودتون رو حتی به اسپری بی حسی ( لیدوکائین ) هم شرطی نکنید چه برسه به قرص
    اگرچه گاهی واقعا راه دیگری وجود ندارد
    در نهایت توصیه های دوستمون در این مورد کارایی داره و اگر داخل نوار جستجوی بالای همین صفحه تایپ کنید " زودانزالی " و جستجو رو آغاز کنید حتما به پاسخ دست خواهید یافت

موفق باشید

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید