سلام و عيد همتون مبارك
چطور ميشه فهميد مردي زنشو فقط برا نياز مي خواد و دوست داشتنش دروغه؟
چطور ميشه فهميد مردي زنشو فقط برا نياز مي خواد و دوست داشتنش دروغه؟
saeedcheraghi نوشته است: سلام
البته این چیزارو نمیشه در یک جمله بیان کرد وفکر هم نمیکنم کسی بتونه اینجوری شما رو راهنمایی کنه فهمیدن عشق خیلی سخت نیست اون هم برای خانم ها که تو این مسایل خیلی تیزن .ولی باید بگم که هیچ وقت ذهن خودتونو در گیر اینجور مسایل نکنید چون اعتقاد من اینه که اگر مردی فقط نیاز جنسی داشته باشه و فقط تو زندگی به این مساله فکر کنه دیگه نیازی به همسر و دردسرهای دیگرش نداره خیلی راحت میتونه از راه های مختلف مشکلشو حل کنه پس من میگم ذهن خودتونو پاک کنید و زندگی خودتون وهمسرتون با امتحان کردن همسرتون وبدبینی بیجا سرد وبی روح نکنید.به همسرتون عشق و محبت بدین مطمئن باشید به خودتون برمیگرده
solonex_2020 نوشته است: توی هین مقاله تون اومده نباید همه چیو به شوهرت بگی واقعا اینطوریه؟ نباید بگی؟
من خودم فکر میکنم زن و شوهر باید همه چیو به هم دیگه بگن
که فردا طرف مقابل اون چیزیو که ازش قایم کردی از کس دیگه ای بشنوه یا خودش بفهمه بعدا مشکل ساز نشه
solonex_2020 نوشته است: توی هین مقاله تون اومده نباید همه چیو به شوهرت بگی واقعا اینطوریه؟ نباید بگی؟
من خودم فکر میکنم زن و شوهر باید همه چیو به هم دیگه بگن
که فردا طرف مقابل اون چیزیو که ازش قایم کردی از کس دیگه ای بشنوه یا خودش بفهمه بعدا مشکل ساز نشه
solonex_2020 نوشته است: من یه سوال دارم در مورد" کاری کنید دلش برایتان تنگ شود....."
من چطور میتونم این کارو بکنم؟
یعنی کمتر همو ببینیم؟(من ودوستم) آخه اگه کم همدیگه رو ببینیم دلم براش تنگ میشه
راهنماییم کنید
مرسی
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|