تاکید می کنم دوستان گلم ... بعد از 4 هفته جواب بتا 7.5 بوده ... میگن زیر 10 منفیه ... نامزدمم دیگه زیر بار آزمایش نمیره ... میگه باردار نیستم ... اگه بودم بعده 4 هفته باید عدد در حد چند 1000 بود ... دیگه نمی دونم چه کنم ... کمکم کنید ...
mandbigS نوشته است: نه نه ... خوشحال می شم که نظراتتونو بشنوم ... اشتباه دقیقا همین بوده و از این به بعد مطمئنا استفاده میشه ...
کلافه شدن من بیشتر به خاطر منابع مختلف هستش ... هر سایتی یه چیزی نوشته ... آدم میمونه کدومو گوش کنه ... یکی میگه زیر 10 منفیه یکی میگه زیر 5 ... دلیل اصلی ناراحتیه من اینه ... منبع درست رو نمی شه تشخیص داد اصلا ...
atifa_1987 نوشته است: با سلام
4 تا سوال داشتم ممنون ميشم كمكم كنين تا از نگراني در بيام.
1.من 1.5 بعد از رابطه ام آزمايش خون دادم كه جوايش منفي بود. تو اين مدت هم پريود شده بودم ولي باز هم برا اطمينان آزمايش دادم (تقريبا يك هفته قبل از آزمايش پريودم تموم شده بود) مي خواستم بدونم چقدر ميشه به اين آزمايش اطمينان كرد؟
2.اگر بارداري غير طبيعي باشه (يعني همراه با خونريزي ) چطور باز هم ميشه به اين آزمايش اطمينان كرد؟
3.آيا سونوگرافي تقريبا 3 ماه بعد از رابطه بارداري رو نشون ميده؟
4.من برا تنظيم پريودم 21 روز قرص ld خوردم ولي بعدش پريود نشدم دليلش چي ميتونه باشه؟
پيشاپيش از كمكتون تشكر ميكنم.
rezvane62 نوشته است: سلام خسته نباشید
من 24 سالمه ،پریودم زیاد منظم نیست تقریبا 35 روز هست و دخترم. من 20 اسفند پریود شدم در روز 25اسفند یعنی 5 پریودم رابطه جنسی داشتم البته از پشت و نمی دونم مایه منی با بدنم تماس داشته یا نه و لی نمی دونم چرا خیلی نگرانم 3روز بعد تست بتا دادم منفی بود و دوباره 20 روز بعد یعنی 25 روز بعد از رابطه تست بتا دادم بازهم منفی بود ولی الان که 21 فروردین هست و ازپریدم گذشت نگران شدم باز می خواستم از شما بخوام که جواب سوالم رو بدین البته تمام علائم پریودی هم دارم. می خواستم بدونم که باز احتمال بارداری وجود داره؟ یا نیاز به آزمایش مجدد هست؟
البته با این مطالب خوبی که در سایتتون بود جوابم رو گرفتم ولی باز ازتتون خواهش می کنم شما جوابم رو بدین تا استرسم کمتر بشه.
ممنونم از سایت خیلی خوبتون
منتظر جوابتون هستم.
متشکرم
7340298 نوشته است: سلام :می خواستم بدونم اگر کسی پرید شود دیکر باردار نیست.
2.من با خانومی نزدیکی داشتم و وقتی التم رو دراوردم منی من امد
احتمال داره هنگام نزدیکی ترشعی داشته باشه.
با سپاس فراوان.
chaste نوشته است: با سلام و خسته نباشید
من 26 اسفند ماه پریود شدم و 3فروردین پاک شدم
طبق محاسبات من و همسرم روز تخمک گذاری من 9 فروردین بود که 3 روز قبل و 3 روز بعدش ما نزدیکی داشتیم، می خواستم ببینم احتمال حاملگی من چه مقدار است و اینکه آیا گیاهخواری من و همسرم باعث میشه که اسپرم و تخمک ضعیف عمل کنند؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|