سلام آقای دکتر خسته نباشید
پس از رادیولوژی مشخص شده که شوهرم دارای واریکوسل درجه یک و دو در دوطرف بیضه می باشد.قبلا دو بار سوال پرسیدم از شما ولی.....طبق راهنمایی خودتون
این آزمایش را به سایت آزمایشگاه فرستادم تا تفسیر کنند
Acllass 18.8%
Bclass 50.8%
Cclass 4.7%
Dclass 25.7 %
count M/ml 91
norm 23% morphplogy
WBC 2-3
PH 8
A+B+C 74.3%
RBC 0-1
VISCOSITY normal
odor normal
volumn 1.5
color gray-white
head pathology 77%
و گفتند نرماله در صورتیکه دکتر گفت تحرک خیلی کمه دفعه قبل 30%بود این دفعه 23%.دکتر گفته شوهرم باید عمل کنه.آیا عمل واریکوسل روی حرکت اسپرم ها تاثیر داره؟لازمه برای عمل حتما بیایم تهران؟ممکنه عمل تاثیر منفی داشته باشه؟اگر اقدام به ivfکنیم بهتر نیست؟
ما پنج ماهه که جلوگیری نمی کنیم.من 30سال و شوهرم 28 سال داره.خواهش می کنم ما رو راهنمایی کنید.خیلی نگران هستیم.
از شما به خاطر پاسخ سوال قبلی من متشکرم.
پس از رادیولوژی مشخص شده که شوهرم دارای واریکوسل درجه یک و دو در دوطرف بیضه می باشد.قبلا دو بار سوال پرسیدم از شما ولی.....طبق راهنمایی خودتون
این آزمایش را به سایت آزمایشگاه فرستادم تا تفسیر کنند
Acllass 18.8%
Bclass 50.8%
Cclass 4.7%
Dclass 25.7 %
count M/ml 91
norm 23% morphplogy
WBC 2-3
PH 8
A+B+C 74.3%
RBC 0-1
VISCOSITY normal
odor normal
volumn 1.5
color gray-white
head pathology 77%
و گفتند نرماله در صورتیکه دکتر گفت تحرک خیلی کمه دفعه قبل 30%بود این دفعه 23%.دکتر گفته شوهرم باید عمل کنه.آیا عمل واریکوسل روی حرکت اسپرم ها تاثیر داره؟لازمه برای عمل حتما بیایم تهران؟ممکنه عمل تاثیر منفی داشته باشه؟اگر اقدام به ivfکنیم بهتر نیست؟
ما پنج ماهه که جلوگیری نمی کنیم.من 30سال و شوهرم 28 سال داره.خواهش می کنم ما رو راهنمایی کنید.خیلی نگران هستیم.
از شما به خاطر پاسخ سوال قبلی من متشکرم.