با سلام
من و دوستم در تاریخ 23 فروردین با هم رابطه جنسی داشتیم که در حد تماس آلتها بدون دخول سطحی یا کامل بود و ایشان پس از ارگاسم ترشحاتشان را روی ناف و سینه من ریختند. سپس سریعا خود را با دستمال تمیز کردند. در ضمن انگشت ایشان نیز به ترشحاتشان آغشته شد که ان را نیز تمیز و پاک کردند و سپس با همان دست که قبلا خشک کرده بودند ناحیه کلیتوریس را تحریک کردند تا من نیز به ارگاسم برسم. حال با توجه به اینکه برنامه پریودی من در ماهای گذشته به ترتیب از راست به چپ 33-28-34-30-32-26-31-37- و در ماه اخر 30 روزه بوده است و امروز 6 روز از زمان معین برای پریودی من گذشته آیا احتمال بارداری بدون ریختن چیزی در واژن یا اطراف آن برای من وجود دارد؟ در ضمن من تا قبل از مطالعه سوالات دوستان در مورد پیش آب در مردان چیزی از آن نمی دانستم و امیدوارم مرا راهنمایی کنید که پیش آب در مردان به شکل خیس شدن آلت آنهاست مثل زمان خیس شدن دستگاه تناسلی زنان در هنگام تحریک ؟ یا به میزان ترشحات هنگام انزال است و با جهش؟ چند ثانیه قبل از انزال اتفاق می افتد؟
چه میزان احتمال حاملگی من با پیش اب ایشان وجود دارد؟ ؛ با توجه به دقت و توجه ای که هر دوی ما در زمان ارگاسم داشتیم که چیزی در اطراف واژن نریزد. آیا دست ایشان که با دستمال خشک شده بود بعد از تماس با کلیتوریس که به علت تحریک خیس شده بود می تواند حاوی اسپرم و دلیل ایجاد بارداری گردد؟
با توجه به نگرانی من از عدم پریودی در این ماه امیدوارم هرچه سریعتر مرا راهنمایی کنید.