شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

خستگی پس از نزدیکی

1. سلام دوستان
    یکی از دوستان من که به اینترنت دسترسی نداره سوالی از من کرد که شاید سوال خیلی از دوستان باشه اونم اینه که دوست من وقتی رابطه جنسی بر قرار میکنه بعدش دچار خستگی میشه من خودم بهش گفتم لابد چون زیاد اینکار را میکنی در روز یا در هفته اون گفت اصلا این گونه نیست من هفته ای یک بار اینکار را انجام میدم ولی باز خسته میشم حالا دوستان اگه کسی میتونه که چگونه این دوستمون این کار را بکنه تا ریکاوری بشه منظورم زود خستگیش برطرف بشه ممنون میشم

2. سلام دوست عزیز
    خستگی بعد از نزدیکی امری است طبیعی که در همه آقایان به دلیل فعالیت جنسی وجود دارد میزان این خستگی در افراد متفاوت است.
    بهترین راه برای رفع این خستگی استراح و خوابیدن میباشد.
    دلیل اینکه نزدیکی را در شب پیشنهاد میکنند همین موضوع میباشد که فرد پس از نزدیکی استراح کرده و به خواب شبانه فرو میرود همین امر سبب میشود فرد هیچگونه احساس خستگی نکند.
    ورزش روزانه در مردان در کمتر خسته شدن هنگام نزدیکی و میزان جهش منی کمک میکند.
    موفق باشید.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. این مشکل بدلیل ناآمادگی بدن هست
    و با ورزش و فعالیت بدنی و بالابردن آمادگی جسمانی برطرف خواهد شد
    در نهایت خود رابطه جنسی هم ماهیتا انرژی زیادی از انسان می گیرد و خستگی بعد از اون طبیعیه
    استراحت و ریکاوری دقیقا در این مورد موثر هست اما نه به این معنی که وقتی فعالیت تموم شد روتونو بکنید اونور و بگیرید بخوابید ! خستگی بعد از رابطه نباید باعث بشه بعد از اتمام کار تبدیل به یک جسم جامد بشوید .

موفق باشید

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM
  4. ایا دوستان داروی نیست که ادم را در این زمینه خوب نگه داره یا درصورت خستگی چیزی باشه که قوای جسمی را زود برگردونه

5. بنظر من بهتره با ورزش قوای جسمانی رو تقویت کنید اما داروهای گیاهی فراوانی در عطاری ها بصورت شربت و قرص و کپسول جهت تقویت قوای جسمانی وجود دارد که بنده توصیه نمی کنم به هیچوجه

تشکر شده توسط : 1 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید