سلام خسته نباشید من التم در حالت شق رو به پایینه مشکلی دارم یا نه توضیح بدهید ممنون
f1234567890 نوشته است: باعرض سلام وخسته نباشید
سوالی داشتم:
آلت تناسلی من در هنگام نعوظ قوسی کمان شکل به سمت راست پیدا می کنداحتمال می دهم حدود3سال پیش دچارشکستگی شده باشدولی هیچگاه هیچ خونریزی دراین ناحیه مشاهده نکردم حال می خواستم باشما در این مورد مشورت کنم تادرصورت لزوم به پزشک مراجعه کنم.
f1234567890 نوشته است: باعرض سلام مجدد بنده19 ساله ومجردموتاکنون باکسی رابطه ی جنسی نداشته ام ولی یک بار3سال پیش وقتی درحالت انظار بودم به آلتم فشار آورردم وآن به سمت راست خم شد ولی خونریزی نداشتم ویادم نیست که آیاصدای شکستن شنیدم یانه.درد ندارم نعوظ نا پایدار ندارم .اگرنوک آلتم را به جای سفتی مثل کف دستم فشار دهم از همانجایی که قوس شروع می شود(حدود 1سانتیمتر از انتهای آلت)شروع به خم شدن می کند ولی منظور شما را از به راحتی متوجه نمی شوم.آن قسمتی که قوس شروع میشود از لحاظ قطر تقریبا 0.5cmاز ختنه گاه کوچکتر است ولی چون نزدیک به انتها است نمی دانم آیاطبیعی است یا خیر.آیامراجعه به اورولوژیست ضروری است؟
h2569 نوشته است: با عرض سلام خدمت شما من جوانی 21 ساله هستم که از دوران کودکی و پس از عمل ختنه دچار خمیدگی یا قوس آلت شدم واز این بابت نگران هستم چرا که خود من از این حالت خوشم نمی آید نه اینکه به خاطر آینده ام باشد لطفا اگر راه درمانی هست راهنمایی ام نمائید با تشکر
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|