سلام
موضوع به سادگی فرمایش شما نیست هرچند بخشی از حرفهاتون دقیقا درسته
مثال واضحش کپسول زینک پلاس هست .
یکروز در تمام روزنامه ها از طرف وزارت بهداشت نوشته شد مصرف این دارو ( مکمل ) مضر هست و مجوز نداره و ...
اون موقع زینک پلاس 4800 تومن الی 5000 تومن بود
بعد از 2-3 ماه
یک لیبل دوریالی تایید وزارت بهداشت روی اون محصول خورد و با قیمت 7800 الی 8000 تومان در تمام داروخانه ها بفروش رسید
این بازی ها متاسفانه در سیستم بهداشت و دارو هست و بشخصه - این نظر شخصی منه - خیلی روی اون لیبل و تاییدیه حساب باز نمی کنم .
در حقیقت من به تایید وزارت بهداشتمون بیشتر اطمینان دارم تا عدم تاییدش !
اما در مورد محصولات ماهواره ای
خیلی از محصولات ابدا محصولات مورد تاییدی نیستند و صرفا با ذرق و برق خاصی تبلیغ می شوند . اصولا بذار یک چیز ساده بگم
حتما در ماهواره بارها شنیدید که " این محصول 100% گیاهی و مورد تایید FDA امریکاست "
اما این جمله ماهیتش دروغی هست . چرا ؟
چونFDA بعنوان معتبرترین مرجع دارویی ، تنها روی محصولات دارویی شیمایی نظارت دارد و مسئول تایید داروهای گیاهی ارگان دیگریست ( CFSAN ) ! و اصلا در صلاحیت FDA نیست که داروی 100% گیاهی رو تایید کنه !!!!
شما همین رو بگیر برو جلو تا ببینی چند درصد این تبلیغات مورد تایید FDA تقلبی و جعلی هستند .
من بشخصه دمپایی هم می خوام بخرم در مورد تحقیق می کنم
اتفاقا بیشتر از اینکه نظرات سازنده ی کلا برام مهم باشه ، نظرات استفاده کننده ها برام جالب و ملاکه
پس تنها راه فهمیدن صحت یک دارو
اگر شیمیایی هست ، از طریق سایت FDA یا EMEA و اگر گیاهی هست از طریق ارگانهای مربوط ( مثل CFSAN که خوده FDA نیست و از زیر مجموعه های اونه ) باید مورد بررسی قرار بگیره
بنظر من به تمام تبلیغات ماهواره ای بخصوص شبکه های ایرانی با دیده تردید بنگرید . اینجوری ضرر نمی کنید و حتما قبل از خرید دارو در مورد اون تحقیق کنید ما اینجا بارها از کاربرها شنیدیم که پولهای زیادی بابت ژل و صابون و دمپایی و قرص و کرمی که در ماهواره دیده اند پرداخته اند بدون گرفتن کمترین نتیجه )
سایت FDA
سایت CFSAN
سایت EMEA