ببخشید.پس طبق حرف شما در مورد نوع گزارش پزشکی قانونی اطرافیان از کجا میفهمن که مثلا من با الت یه پسر پردمو از دست دادم یا مثلا خودم برای خود ارضایی انگشت کردم؟
Julia نوشته است: ببخشید.پس طبق حرف شما در مورد نوع گزارش پزشکی قانونی اطرافیان از کجا میفهمن که مثلا من با الت یه پسر پردمو از دست دادم یا مثلا خودم برای خود ارضایی انگشت کردم؟
moones نوشته است: با سلام وخسته نباشید دختری هستم که از استمنا و پرده ی بکارت اطلاعی نداشتم خود ارضایی میکردم وبه گونه ای که روی بالش یا صندلی نرم خودم را میمالوندم در ترشحات اولیه پس از استمنا خونی مشاهده نکردم اما پس از 4-5 ساعت پیاده روی در ترشحاتم رگه هایی از خون دیدم که زیاد نبودند در ضمن دردی در ناحیه تناسلی احساس نکردم خیلی نگرانم با توجه که دانشجو هستم از درس خوندن افتادم تو رو خدا جوابم را بدهید و مرا به پاسخ های گذشته وا گذار نکنید از صراحت در بیانم معذرت میخواهم.متشکرم
moones نوشته است: با سلام مجدد خدمت آقای دکتر و با تشکر از زحمات بی دریغ جنابعالی.اآقای دکتر خود ارضایی من به گونهای نبوده که چیزی وارد واژنم شده باشه.من فقط میترسم فشار وارد شده از ناحیه بالش مشکلی واسم ایجاد کرده باشه.اقای دکتر رگه های خونی که مشاهده کردم خیلی مرا ترسوندعلت اون رگه ها مال چیست؟میتونه مال شدت تخمک ریزی باشه؟
سوال دومم اینه که اگر پس از دوره ی پریودی ترشحات صورتی رنگ دیده شه البته پس از خود ارضایی که در سوال دیروزم گفتم مشکلی ایجاد میکنه؟من به تازگی موضوع پرده رو فهمیدم حساسیتم زیاد شده و کلی شکاک شدم.همیدوارم نگرانی مرا درک کنید.کمکم کنید تو رو خدا.کاربران گفته اند پرده بیرون است اگه اینگونه است در یه نشست وبرخاست اسیب میبیند.من از ناحه تناسلی هیچی نمیدانم.کمکم کنید(من مونس هستم که دیروز واستون پیام فرستادم لطفا توضیحات قبلی مرا بخوانید)
victoria7000 نوشته است: سلام
ایا با زور زدن (مثل زمان دفع)میتوان سوراخ پرده بکارت را دید؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|