شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

درمان مشكل تناسلي فرزندم

1. بنده پسرس 12 ساله دارم كه آلت او بيش از حد كوچك مانده و نگران آينده او از نظر روابط زناشوئي و مشكلات مرتبط هستم. البته چهار سال پيش به متخصص مجاري ادرار كودكان مراجعه كرديم گفتند آلت از نظر ساختاري مشكلي ندارد و شايد در دراز مدت حل شود ولي با اينكه حتي موهاي اطراف آلت رشد كردهاند اما آلت مگر در حالت نعوظ  مدام داخل مي ماند. خوهشمندم راهنمائي بفرمائيد...

2. با سلام!
    دوست عزیز حتی اگه هیچ درمانی برای فرزندتون نباشه شما سعی کنین که این مشکل تو ذهن فرزندتون به مشکلی بزرگ و حل نشدنی جلوه نکنه چون در مراحل زندگی زناشویی اعتماد به نفس رو از دست میده و حتی اگه از نظر ساختاری مشکلی نداشته باشه و مانند یک فرد طبیعی و نرمال باشه از نظر روحی و روانی براش یه مشکل حاد تلقی میشه و خودش رو متفاوت میبینه و این مشکل شاید باعث بشه که از پس مشکلات دیگه ی زندگیش هم بر نیاد.
    پس اولا خیلی خونسرد و امیدوارانه با این موضوع برخورد کنین و دوما آموزش ها و آگاهی های لازم رو بهش بدین تا تو زندگی آیندش با مشکل مواجه نشه.
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. موفق باشین!

3. با سلام
    این فکر نمیکنم جای نگرانی داشته باشد چون اندازه آلت بستگی به چند چیز دارد یکی که ارثی هست بعد این که شرایط زیستی هم بی تاثیر  نمیتواند باشد البته فرزند شما هنوز جا برای رشد کردن دارد و باید تا به سن بلوغ صبر کنید که این هم در مناطق مختلف فرق میکند  و یک سوال  که آیا موهای اطراف آلت پسرتان درشت هست یا موهای معمولی .نشانه های بلوغ در پسران به این ترتیب هست:1/روییدن موهای زبر و  درشت در زیر بغل و زیر شکم 2/ تغییر حالت و تن صداو و ....
    و نکته ای دیگر که در پسران چاق آلت آنها کوچکتر به نظر میرسد

در پناه حق باشید

4. shmmad نوشته است: بنده پسرس 12 ساله دارم كه آلت او بيش از حد كوچك مانده و نگران آينده او از نظر روابط زناشوئي و مشكلات مرتبط هستم. البته چهار سال پيش به متخصص مجاري ادرار كودكان مراجعه كرديم گفتند آلت از نظر ساختاري مشكلي ندارد و شايد در دراز مدت حل شود ولي با اينكه حتي موهاي اطراف آلت رشد كردهاند اما آلت مگر در حالت نعوظ  مدام داخل مي ماند. خوهشمندم راهنمائي بفرمائيد...

سلام

من متوجه نمی شوم منظورتون از اینکه آلت در حالت نعوظ در داخل می ماند یعنی چه اما در هرصورت

چهار سال پیش ایشون 8 ساله بودند و اصلا ملاک قضاوت برای امروز ایشون نیست
    در 12 سالگی
    همین که موهای اطراف آلت در حال رشد هستند یعنی ایشون درحال بدست آوردن صفات ثانویه جنسی هستند و درسته که ممکنه در طول دوران بلوغ مشکل ظاهری آلت ایشون حل بشه ( چون تازه در آغاز سن بلوغ هستند ) اما با توصیف شما بنظر من بهتره هیچ چیزی رو به اما و اگر واگذار نکنید و ایشون رو به متخصص اورولوژیست و یا اگر لازم بود به متخصص غدد ارجاع بدید تا بررسی کنند و اگر مشکلی بلحاظ فیزیکی و یا هورمونی وجود دارد اقدامات لازم را به عمل بیاورند .

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید