جناب دکتر صادقی سلام:
ضمن تشکر از شما میخواستم بدونم علاوه بر عادت ماهانه آیا زنان خون دیگری مشاهده میکنند؟ علت چیست؟ در ضمن هر نوع نزدیکی ممکن است آسیب به پرده بکارت خانمها رساند؟ حتی اگر دخول حاصل نشود!
باز هم ممنون
parsa نوشته است:
جناب دکتر صادقی سلام:
ضمن تشکر از شما میخواستم بدونم علاوه بر عادت ماهانه آیا زنان خون دیگری مشاهده میکنند؟ علت چیست؟
نقل قول: در ضمن هر نوع نزدیکی ممکن است آسیب به پرده بکارت خانمها رساند؟ حتی اگر دخول حاصل نشود!
yass1362 نوشته است: خسته نباشید.
می خواستم بدونم آیا علت ترشحات خونابه ای مهبل همیشه سرطان رحم است یا اختلالات هورمونی و استرس هم می تونن باعث این ترشحات بشن؟
خیلی ممنون
saghi نوشته است: سلام
قبلها من 6/7روز قبل از پريود لكه بيني شروع ميشد به صورت لكهاي خيلي تيره ولي بعد تغيير كرد يعني بعضي مواقع اين لكه بيني بعد از پريود بود.
اما الان مدتي كه كه اين لكه ها ي تيره كه به صورت لخته هاي سياه هستن زيادشده به طوري كه از نوار استفاده بايد بكنم و اين اتفاق تا 1هفته ادامه داره كه بعضي مواقع بعد از پريود يا قبلش هست.البته من توي خرداد ماه فقط همين لخته هاي تيره داشتم كه خيلي زياد بود بعد ولي تير ماه خون ريزي رو داشتم و لي الان توي مرداد دوباره لخته هاي سياه رو داشتم كه الان تقريبا قطع شده ولي خون ريزي نداشتم.
من 19ساله و مجرد
shazareloo نوشته است: سلام:
من 22 سالمه وازحدود 1 ماه پیش با نامزدم تصمیم به برقراری رابطه کردیم ولی در این3 ، 4 بار با اینکه من درد زیادی داشتم موفق به دخول نشدیم، ولی بعد از هر بار روز بعد لک بینی داشتم در صورتیکه همون موقع خونی ندیدم.نامزدم معتقد به انجام این کار با انگشت است. آیا باید برای انجام این کار به پزشک مراجعه کنم؟آیا مشکل یا بیماری وجود داره؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که:
من امروز حدودا یک ساعت بعد از شنا، یک بارترشح لخته خون و یک بار خون و آب و یک بار آب قرمز قهوه ای داشتم.خیلی نگرانم، امکان بیماری هست؟ با توجه به اینکه پریودهای منظم با سیکل 25 24 روزه دارم و حدودا یک هفته از پایان ماهیانه ام میگذره و آخرین نزدیکیم 4روز پیش بوده
از توجه شما قبلا ممنونم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|