من یک مرد هستم و دوست دارم گاهی با همسرم رابطه جنسی مقعدی داشته باشم اما او تمایلی به این کار ندارد . لطفا بفرمایید چکار کنم تا مایل به این کار شود ؟ آیا واقعا زنها از این کار لذت نمیبرند؟<xml><o></o>
xmesal نوشته است: من یک مرد هستم و دوست دارم گاهی با همسرم رابطه جنسی مقعدی داشته باشم اما او تمایلی به این کار ندارد . لطفا بفرمایید چکار کنم تا مایل به این کار شود ؟ آیا واقعا زنها از این کار لذت نمیبرند؟<xml><o></o>
xmesal نوشته است: من یک مرد هستم و دوست دارم گاهی با همسرم رابطه جنسی مقعدی داشته باشم اما او تمایلی به این کار ندارد . لطفا بفرمایید چکار کنم تا مایل به این کار شود ؟ آیا واقعا زنها از این کار لذت نمیبرند؟<xml><o></o>
LT79 نوشته است: سلام دوستان .
من مدتی هست که مقالات خوب شما رو توی سایت مطالعه میکنم و بسیاری از مواقع هم واقعا به دردم خورده .
و این اولین پستی هست که میزنم.
آیا رابطه مقعدی حتی به دفعات کم و با فاصله ی مثلآ 2-1 هفته در میان هم لطمه به سیستم بدنی دختر میزنه !؟
چون ما در دوران نامزدی هستیم و مشکل پرده ی بکارت رو داریم و بر خلاف دوستانی که تجربیاتشون رو گفتند , نامزدم اسرار به این رابطه داره و من تا امروز به دلیل آگاهی که از مضرات این رابطه داشتم ممانعت کردم . و نمیخوام که به هیچ عنوان از این رابطه آسیبی ببینه نامزدم . و همینطور نمیخوام هم فکر کنه که به خواستش اهمیتی نمیدم .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|