LT79 نوشته است: سلام دوستان .
من مدتی هست که مقالات خوب شما رو توی سایت مطالعه میکنم و بسیاری از مواقع هم واقعا به دردم خورده .
و این اولین پستی هست که میزنم.
آیا رابطه مقعدی حتی به دفعات کم و با فاصله ی مثلآ 2-1 هفته در میان هم لطمه به سیستم بدنی دختر میزنه !؟
چون ما در دوران نامزدی هستیم و مشکل پرده ی بکارت رو داریم و بر خلاف دوستانی که تجربیاتشون رو گفتند , نامزدم اسرار به این رابطه داره و من تا امروز به دلیل آگاهی که از مضرات این رابطه داشتم ممانعت کردم . و نمیخوام که به هیچ عنوان از این رابطه آسیبی ببینه نامزدم . و همینطور نمیخوام هم فکر کنه که به خواستش اهمیتی نمیدم .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
با سلام
دوست عزیز به خواسته هاس جنسی شریکتون باید پاسخ مثبت بدهید اما نه به هر قیمتی به قیمت یکطرفه بودن لذت درد داشتن یا عواقب بدش اینو خوب بدونید که همانطور که اگر شما به خواسته های جنسی نامزدتون عمل نکنید و ایشون رو دلسرد کنید ممکنه زمانی بگذره و ببینید که به خاطر خودخواهی ایشون خودتون دلسرد شدید
پس بدونید در روابط جنسی احترام و عمل به خواسته هر دو طرف مهم هست
رابطه جنسی سالم و پایدار رابطه ایی هست که هر دو با هم شروع کنند با هم نیازهاشون را بزپرطرف کنند در حین حفظ احترام به شخصیت و خواسته های منطقی با هم هم تمومش کنند
نوع رابطه مهم هست اما روظ بکارگیریش مهمتر هست
رابطه مقعدی هرگز توصیه نمیشه هرگز
بهترین نوع نزدیکی چهره به چهره است که حالات شریکت رو ببینی و همین خودش دز لذت بردن تاثیر داره
اما این رابطه جدای از درد و عوارض برای خانم چون نمیشه به راحتی چهره یکدیگر رو ببینید جدایی میاره
از حالا اشتباهات نامزدتون را درست کنید
لذت یک اشتباه رو براش خاطره ایی شیرین نکنید که دیگه ول کن نیست بگذارید همین حالا خودش رو هم نشون بده که چقدر توی رابطه جنسی به شما احترام میگذاره