باسلام واحترام
جناب آقای دکتر من یک بیمار 49 ساله قلبی هستم که حدود دوسال پیش یک حمله قلبی شدید داشتم ، که پس از طی مراحل درمان نهایتا برایم درمان دارویی گزاشته شد . بنده دارای گرفتگی 50 درصد در یکی از عروق کرونر وEF حدود 30 درصد میباشم . که کم کم با مصرف دارو و پیاده روی آرام تا دو کیلومتر در روز تقریبا به زندگی عادی برگشته ام ، وهر دو ماه یک بار به پزشک مراجعه دارم . اخیرا مطلبی شنیده ام که در یکی از کشورها داروی به شکل کاملا اورگانیک تولید شده که میتوان با مصرف یک دوره شش ماهه از این دارو سلولهای از بین رفته قلبی را ترمیم کرد ،البته بنا به گفته شرکت سازنده این داروکاملا اثر گزار بوده وافراد زیادی با مصرف آ ن به زندگی طبیعی برگشته اند ، مکانیزم اثر دارو به این صورت است که باعث تولید حداقل 4 میلیون سلول بنیادی قلبی از مغزاستخوان در روز شده و آن راوارد گردش خون می نمایدکه طی شش ماه مصرف با رعایت روش خاص تغذیه و ورزشی سلولهای از دست رفته قلب بیمار راباز سازی می نماید . حال بنده سوالم از حضرتعالی این است که این موضوع تاجه درست است وصحت دارد ؟ وآیامی شود به این داور با توجه صحبت های که گفته شد وهزینه نسبتا پایین آن اطمینان نمود؟ . لطفا نظر تان رابفرمایید . باسپاسگزای فراوان.