با سلام ...
قبل از هر چیز به شما خسته نباشید میگم سایت پر باری دارید ...
15 ماه گذشته اواسط ظهر با نامزم رابطه ای برقرار کردم ولی دخولی صورت نگرفت حتی انزال نیز به دور از واژن وحتی اطراف آن ، صورت گرفت و فقط دستم که به مقداری منی که آن هم تقریبا خشک شده بود با اطراف مهبل تماس پیدا کرد نامزدم در روز 15 دوره خود بود و من نیز شب قبل دچار احتلام در خواب شده بودم .
نامزدم بعد از 20 ساعت اقدام به روش اورژانسی کرد (2 hd هر 12 ساعت 3دوره) که بعد از 2 روز ترشحات واژینال زیاد شده و بعد از 5 روز خونریزی پیدا کرد (نامزدم باکره و دارای دوره های نامنظم است) که 2 روز اول با خونریزی شدید همراه با درد بی سابقه و بقیه روزها خونریزی کمتر و نرمال بود تا روز 7تم که تمام شد ...
بعد از اتمام خونریزی که هفته پیش بود نامزدم دچار کم شدن تعادل فیزیکی_منگی _خستگی مفرط _ از همه مهم تر دردهای گاه و بی گاه در ناحیه زیر شکم (رحم) شده است ...
ببخشید که پر حرفی کردم اما این مقدمه این 2 سوال منه ؟؟؟
1) با توجه به اینکه این عوارض (کم شدن تعادل فیزیکی_منگی _خستگی مفرط _ دردهای گاه و بی گاه در ناحیه زیر شکم (رحم)) هم نشانه کم خونی و هم نشانه حاملگی است و با توجه به اینکه 2 روز است که نامزدم قرص آهن استفاده میکند و فقط تعادل فیزیکی و منگی وی اندکی بهبود یافته و خستگی مفرط و دردهای گاه و بی گاه در ناحیه زیر شکم همچنان به قوت خود باقی است شما این عوارض را چه چیزی تشخیص میدهید( فقر آهن یا حاملگی یا ...) ؟؟؟
2) با توجه به اینکه خونریزی نامزدم (در 2 روز اول از آن 7 روز ) بی سابقه هم از نظر حجم و هم از نظر درد بود و در 5 روز بعدی به گفته خودش نرمال بوده است ...
آیا شما آن را خون پریود میدانید یا خون حاصل از لانه گزینی جنین چون در هیچ سایتی این دو را دقیقا از هم متمایز نکرده اند اگر ممکن است شما تفاوت این دو را از نظر حجم و رنگ و ... توضیح بفرمایید ؟
با عرض شرمندگی مجدد از پر حرفیهام و با تشکر از عنایت شما ...