خدمت همه دوستان سلام عرض می کنم مشکلی دارم و از همه مخصوصا اقایون درخواست می کنم که جواب منو به دور از هرگونه تعصبی بدهند من دختری هستم 31 ساله تقریبا دوسال پیش در یکی از سایتهای همسر یابی ثبت نام کردم بدون هیچ دلیلی وبا اقایی اشنا شدم و پس از اینکه با ایشون تماس گرفتم ایشون قصدشون را ازدواج مطرح کردن و گفتن به هیج وجه قصد دوستی ندارن و میخواهند که پس از مدتی اشنایی اگر هر دوطرف راضی باشند ازدواج صورت بگیره و همچنین خواستن که این رابطه تا وقتی به سرانجامی نرسیده مخفی باقی بمونه در ابتدا خودشون را دیپلمه معرفی کردن و خلاصه بعد از یک هفته صحبت قرار شد همدیگرو ببینیم وبعد از دیدن ایشون من اصلا از قیافه اون خوشم نیمد ولی به خاطر امتیازهایی که تواین یک هفته از ایشون دیدم قیافشونو را نادیده گرفتم ولی ایشون متوجه شد و گفت اگه منو نمیخوای یک کلمه بگو ولی من گفتم قیاف واسم مهم نیست مهم چیزای دیگست که فعلا در شما دیدم و اینکه بعد از مدت کمی ایشون خواستن که با تلفن رابطه جنسی داشته باشیم من ابتدا قبول نکردم کارمون به بحث و پرسیدن از مراجع تقلید کشیده شد و خلاصه من قبول کردم در این مدت بحث و جدلهای زیادی داشتیم و ایشون سر هر چیزی قهر می کرد و می گفت دیگه تماس نگیر و اینکه من بعد از چند روز از اشناییمون فهمیدم که ایشون مهندس هستن در صورتی که خودشونو دیپلمه معرفی کرده بود وقتی گفتم چرا دروغ گفتی گفت میخواستم ببینم چقدر تحصیلات پول و این چیزا برات مهمه خود منو می خوای یا چیزای دیگرو و خلاصه اینکه ما مدت 7 ماه رابطمون بنا به خواسته ایشون و بدون هیچ دلیل منطقی قطع شد و من واقعا از نظر روحی داغون شدم و کم کم داشتم فراموشش می کردم که اول ین شب سال زنگ زد و تبریک گفت و گفتم چرا بعد این همه مدت بدون خبر رفتی چرا رفتی و اظهار کرد که تو هم منو اذیت کردی با حرفات حرفای خودت یادت نیست گفتم بگو چی گفتم ناراحتت کردم ولی هیچی نگفت و معذرت خواست و گفت تو این مدت اونم بسیار ناراحت بوده و وقتی فهمید من خواستگار داشتم و اینکه گفتم اگه اونا مورد پسندم واقع شده بودن جواب مثبت می دادم ناراحت شد و گفت چرا من همه امید و ارزوم تو هستی و از این حرفا و گفت اگه باز من رفتم و یه مدت پیدام نشد اونوقت اعتراض کن و خداحافظی کرد من یکبار دیگه باهاش تماس گرفتم و دیگه ازش خبری نیست و اینکه اغلب مواق گوشیشش خاموشه و من دیگه از دست این کاراش خسته شدم بهش هم گفتم وگفتم تو هیچ تعهدی نسبت به من نداری به خاطر اینه که منو می زاتری و یه هو غیب میشی گفت که من تعهد اخلاقی دارم که از هر تعهدی بالاتره من اخرین بار واسش مسیج دادم که تو فقط قصدت سو استفاده از من بود ه و دیگه الان نزدیکه 20 روزه باهاش تماس نگرفتم و تو این مدت فقط یه تک زنگ به من زده و دیگه ازش بی اطلاعم به نظر شما منو واقعا سر کار گذاشته قصدش فقط سواستفاده بوده اینو هم بگم ما رابطمون فقط در حد تلفن بوده و یکبار همدیگرو دیدم نمی دونم چیکار کنم خسته شدم ولی بسیار دوستش دارم چون احساس میکنم همون کسی هست که دنبالشم