radvin نوشته است:
سلام و خسته نباشيد
پسر من الان چهار ماه و 12 روزش است كه از چهار ماهگي شروع به خوردن غذاي كمكي كرده ( فرني و حريره بادام) بعد از شش روز دچار اسهال شد لازم به ذكره كه شير خشك مي خوره و فقط سه ماه نيم از شير من هم به همراه شير خشك تغديه ميكرد الان فقط شيرخشك هومانا ميخوره، قبلاً يك روز در ميان بيرون روي داشت و بعضي مواقع هم ديرتر، الان حدود يك هفته است كه اسهال شده ( حالت بلغمي داره) و شبها در خواب با تكانهاي شديد پا و حركت همراه مي شه كه بعدش بيرون ميره و شكمش راحت ميشه ،تب و استفراغ نداشته اما از روزي كه اسهال شد غذاي كمكي حذف شده و دكترش گفت شير خشكش را رقيق كنم بصورت يك پيمانه در 45 سي سي آب اما هنوز خوب نشده و معمولا روزي 4 الي 5 بار بيرون روي داره . البته من توضيحات دكتر را خوندم ولي باز هم نگران هستم كه نكنه عفوني شده باشه آيا نياز به كشت مدفوع داره ؟ و اينكه بعضي ها مي گن هويچ را آبپز كرده و صاف شده بصورت رقيق بهش بدم آيا اين كار درسته؟
سلام،
دفع مدفوع در کودکان ممکن است متفاوت باشد و از یک بار در روز تا هر بار به دنبال تغذیه باشد؛ با توجه به اینکه پزشک کودک را معاینه کرده است اگر مشکوک به عوامل عفونی بود حتما اقدامات لازم تشخیص را انجام می داد. در 6 ماه اول توصیه شده که کودک فقط از شیر مادر استفاده کند و حتی به آب هم نیاز ندارد؛ با این حال با توجه به وضعیت شما توصیه های پزشکتان را ادامه دهید.