ميشه درباره اختلالات هورموني بيش تر توضيح بىيى ممنون ميشم.
maryam68 نوشته است: با سلام
من يه مشكلي داشتم ممنون ميشم سريع جواب بديد.
من الان حدود يك هفته است خارش و سوزش شديد كرفتم.بعد از يكي 2 روز خودم و با اب و سركه در روز جند بار شستم كه خارشم تقريبا خوب شد اول ترشحاتم سفيد رنك بود ولي بعد از اينكه خودم و ميشستم ترشحاتم زرد كم رنك شد تا الان كه دوباره خارش كرفتم شديد. ترشحاتم بوي بديم نميده مثل بوي ماهي يا جيزايي كه تو علائم عفونت هست.تا امروز كه الان يه دفعه لبه ي سمت جب مهبلم ورم كرد بعد از كلي خارش حالا نميدونم مشكل جيه؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشيد اكه كلمات و غلط مي نويسم جون حروفي كه تو عربي بكار نميره رو ندارم.
منم ميدونم همه ميكيد بايد برم بيش دكتر ولي اكر اطلاعي داريد ميخوام مشكلم و بكيد و راه حلش.من از دكتر ترسي ندارم ميدونم ولي شرايتش و ندارم ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
maryam68 نوشته است: سلام
من خيلي باهوشم جو كرفتدم.
خوب من الان تقريبا خوب شدم حدود 2 روزه.جون از مسافرت اومدم تازه ممكنه به خاطر حساسيت و الودكي هاي ديكه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
يه سوال داشتم اين عفونت هارو فقط كسايي ميكيرن كه رابطه جنسي دارن؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماييتون.
azadeee2000 نوشته است: سلام وخسته نباشید
کرم واژینال تریپل سولن البته اگر اشتباه نکنم برای چیه و ایا استفاده از ان ضرری نداره؟
YUKABED نوشته است: سلام خسته نباشید
اگر ترشحات به مرور زمان بوی بدبدهند یعنی عفونت هست صد در صد ؟ یا نه ؟
ترشحاتی هم که بو نمیدهند احتمال دارد عفونت باشه یا نه ؟
مرسی
tasnim_f نوشته است: سلام شنیدم که ترشحات سفید رنگی که شبیه پنیر هستند برفک واژن هست
علتش چیه؟ من تا حالا نداشتم ولی بعد از نزدیکی با دوستم که البته نزدیکی کامل نبود یعنی التش رو در واژنم زیاد نبرد به کم با اندازه ی 1 سانت(ترسیده بودیم بیشتر بره)
حالا برای برطرف شدن این قضیه اگر نخوام پیش دکتر برم چی کار باید بکنم؟؟
بعد امکانش هست که این برفک واژن از این طریق واسه من به وجود نیومده باشه؟
ممنون میشم بگید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|