با توجه به گفته هاتون احتمال بارداری در شما اصلا وجود نداره فقط اینها همه ناشی از استرس هست و بس آزمایش خون خیلی خیلی دقیقه نگران نباشید
yerma نوشته است: من در تاریخ 9 خرداد حوالی 3 بامداد که دقیقا سا عتشو مطمئن نیستم یک رابطه مشکوک داشتم
بنده هنوز باکره هستم اما به گفته شما دلیل بر عدم بارداری نیست
در رابطه ام هیچ دخولی صورت نگرفت
اما منی در اطراف پاها ریخت به گفته شریکم فاصله زیاد بوده اما باز هم مطمئن نیستم حتما به واژن نرسیده باشه
و تا الان که تقریبا 2 روز گذشته من اطلاعی که باید چی کار کنم نداشتم
شریک من ادعا داره که من هم تحریک نشدم که بخاد حاملگی رخ بدهه هم میگه فاصله داشته اما من مطمئن نیستم و به شدت میترسم!
اما اون میگه محاله!
و من اینجا خوندم که میتونم تا 72 ساعت اچ.دی مصرف کنم هنوز یه 24 ساعت فرصت هس اما اون میگه نخورم چون همه چیم به هم میریزه!
میشه شما راهنمییم کنید که من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خیلی نگرانم
اصلا الان اچ دی واقعا جواب میده؟؟؟
اگه بخورم واقعا بد میشه؟؟؟یا بخورم با شکی که دارم؟ در ضمن من ماه پیش 15یا 16 پرید شدم و البته یکم هم در دو سه دوره اخیرم اختلالت جزئی در زمان عادتم داشتم...
اما واقعا میترسم تورو خدا کمک کنید هر چه زودتر میترسم....وقتی نمونده زودتر کمکم کنید
nilofarane نوشته است: سلام
من 14 روز قبل از پریودیم نزدیکی داشتم و دوباره 2 روز قبل از پریودی هم نزدیکی داشتم اما در هیچکودوم دخول صورت نگرفته و در زمان مقررو 2 روز بعد از آخرین نزدیکیم پریود شدم مثل همیشه 7 روز پریود بودم و خونریزیم هم مثل همیشه بود آیا احتمال حاملگی است؟از هیچ روش جلوگیری هم استفاده نکردم.
لتفا زود جواب بدید خواهش می کنم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|