با تشکر از کاربر عزیز )momen)که جواب منو دادن.اما آقای دکتر rohamدر جواب من گفتند من باید برم کورتاز . من واقعا این وسط گیج شدم.لطفا راهنماییم کنید
set1388 نوشته است: آیا دو روز پس از پایان پریود امکان حاملگی وجود دارد؟ یعنی ممکن است تخمک گذاری بلافاصله پس از عادت ماهیانه اتفاق بیفتد؟
saharaa نوشته است: سلام من چندين بار سوالمو مطرح كردم ولي غيبش زد .خواهش ميكنم جواب بدين من 16 ارديبهشت رابطه داشتم كه مني روي وازن ريخته شد و شستيم و 23 ارديبهشت طبق روال هميشه و منظم پريود شدم ايا احتمال حاملگي هست؟ وبيبي چك چيه؟ ممنون
farahi نوشته است: اگر بعد از يك هفته مصرف سيپرترون كامپاند رابطه جنسي سطحي داشته باشيم آيا امكان حاملگی هست
؟
pouyan نوشته است: سلام اقای دکتر
بعد نزدیکی با یک خانوم احتمال دادم که منی وارد واژن شده باشه ولی بنا به دلایلی حدود 60 ساعت بعد 2 تا قرص hd مصرف کرد و 12 ساعت بعد هم 2 تا دیگه
می خواستم ببینم احتمال اینکه بارداری اتفاق نیافته با توجه به مدت زمان گذشته از نزدیکی تا مصرف قرص چقدر ه ؟
لطفا سریع تر جواب بدین
shabnammm نوشته است: سلام
نزدیکی اگه در شرایطی باشه که مرد و زن در حین انزال کامل عریان نباشن (لباس تنشون باشه)باعث بارداری میشه؟من 4 ماه پیش رابطه جنسی با شرایطی که گفتم داشتم البته تو این مدت پریود شدم
ممنون
srp_nami نوشته است: قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم ولی جواب کامل دریافت نکردم ..
احتمال بارداری در خانمی که تخمدان راستشون خارج شده و در تخمدان چپشون هم یک کیست فولیکول 45x40mm وجود داره چقدره ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|