sanazzzzz نوشته است:
سلام
جواب سوالی که تو پاراگراف اول پست پیش پرسیدم (سلامت بکارت بعد ازدواج) ندادی؟؟؟؟؟؟؟ منظورم از گفتن جریان قهر با خانواده اش این نبود که مغرور بودن ربطی به ازدواج داره منظورم این بود که من فکر می کنم الان چون قهره شرایط ازدواجو نداره و برای همینم میگه قصد ندارم
درسته که داری لطف می کنی و منو راهنمایی می کنی ولی لطفا توهین نکن( خر و مخملی و ...)
ضمنا من با حرف خانم raha250 کاملا موافقم اگه دوست من آدم بدی بود وواقعا قصد خر کردن منو( به قول آقای sami28 داشت ) با وعده وعید و قول ازدواج که بهتر می تونست این کارو کنه!!!!!!!!
و در آخر اینکه چرا وقتی پسرا هر کاری دلشون می خواد می کنن کسی مشکلی نداره ولی دخترا کاری نکرده و فقط با گفتن حرفشم متهم می شن؟؟؟
مرسی
بیاین با خودمون رو راست باشیم دیگه
آقایونه محترم لطفا بی خیاله این پست نشن،میخوایم خلوت دوستانه ای با خودمون داشته باشیم
منموافقم که تو جامعه ما متاسفانه برخلاف به به چه چه هایی که از قوانین میشه ،هنوز هم زنان به عنوان ضعیفه به حساب میان !
ولی این هم نباید دلیلی بشه که کاری بکنیم یا چیزی بگیم که (اگرچه ظاهرا یه نوع نشان دهنده ی جسارت ما تو این جامعه ی مضحک هستش) که به جای اینکه ارزش زنان رو بالا ببره ،بیشتر متزلزل کنه !باید محتاطانه رفتار کنیم
گفتن اینکه چرا وقتی پسرا هر کاری دلشون می خواد می کنن کسی مشکلی نداره ولی دخترا کاری نکرده و فقط با گفتن حرفشم متهم می شن؟؟؟ اصلا دلیل موجهی نیست
در ضمن در مورد اون دوست پسر مذکورتون(که بیچاره شد تو این پستا!)آدم فوق العاده زرنگیه
اینکه تونسته شما رو خوب بشناسه و با توجه به خصوصیات روحی شما خودشو به شما شناسونده :یه آدم رک لارژ...
یه سوال ،چقدر احتمال داره که ایشون نخواستن بازرنگی و گفتن اون جملات ...قاپتونو بدزدن؟!
فکر کنم تو این دوره زمونه نوع دلبری پسرا هم تغییر کرده
تنها ما دخترا نیستیم که جسور و آدم شناس شدیم
و اما در مورد ازدواج
من هم با خانوادتون موافقم اما نه با اون شدتی که گفتن
ازدواج میتونه پله ای برا تکاملت باشه
اما باید تو انتخاب دقت کنی
قبل از اینکه هم انتخاب کنی باید مطمئن بشی که خودت هم به اون حد از بلوغ رسیدی که بتونی تو زندگی مشترک موفق بشی یا نه
این نوع بلوغ هم ربطی به سن جسمی نداره
تو هر کاری باید (حداقل با خودمون) رو راست باشیم
زندگی رو خودمون بکنیم و لذت ببریم و به دیگرون هم لذت ببخشیم نه اینکه فقط وسیله ای باشیم برا لذت!!